Pedig nem az volt a célom, hogy lebeszéljelek, hanem az, hogy felelősen tudj dönteni, a ténynek ismeretében, tényleg a szánhúzókutyák valók-e neked. Ha egy szaporítót felhívsz, biztos vagyok abban, hogy az égvilágon mindent megígér neked, csak vedd meg a kutyát. Aztán persze jön a meglepetés, hogy az ígéretekből semmi sem igaz, az én nem ilyen lovat akartam effektus. Találkoztam olyan emberrel, aki úgy vett huskyt, hogy jó házőrzőnek is. Hát nem, erre biztosan nem alkalmas a szánhúzó kutya. Azt javaslom, bármilyen fajtában gondolkodsz, először azokat kérdezd meg, akik ezt a fajtát régóta tartják, mert ők tudnak neked olyan hiteles információt adni, ami alapján felelősen lehet dönteni egy fajta mellett vagy ellen. De ne itt, hanem menj el egy-két rendezvényre. Nálunk rendszeresen szoktak lenni versenyek, klubnapok, amire mindig szívesen látjuk az érdeklődőket.
2010. febr. 7. 10:32
12/19 anonim válasza:
Én meghalok a Huskykért...az életem egyik legnagyobb vágya,hogy ilyen kutyuliaim lehessenek...
Szerintem a husky a világ leggyönyörűbb állata,de azért a malamut is szép...
de pl a rotweiler se olyan rossz,most épp egy 8 éves rottim van...XD
2010. aug. 19. 18:42
13/19 anonim válasza:
Mekkorára nő meg egy szibériai husky?(átlagos méret)
2010. aug. 19. 18:44
14/19 anonim válasza:
A kanok marmagassága 53,3 - 59,7 cm, a szukáké 50,8 - 55,9 cm a standard szerint.
2010. aug. 19. 19:13
15/19 anonim válasza:
Akkor szép nagy kutyusok:D
2010. aug. 24. 20:10
16/19 anonim válasza:
Személy szerint én a malamutok mellett döntenék, ugyanis nekünk volt huskynk is és malamutunk is. Persze sok odafigyeléssel, meg idomitással másképp is alakulhatott volna, de a két huskynk sosem ragaszkodott az emberekhez, sőt állandóan elszöktek és semmit nem tehettünk. Ivartalanítottuk (kanok) és állandóan kiástak. A malamutunk viszont nem szökött el. Persze volt, hogy sétánál lecsúszott róla a nyakörv, mert nem volt szoros, de akkor sem futott el, simán megfogtuk. Meg az udvarban is szívesen jön. apró megj.: a huskyk sem törvényszerűen mások, nekünk testvérek voltak, de nem ugyanannál a háznál: 1 a nagymamámnál,1 otthon)
2010. szept. 25. 16:30
17/19 anonim válasza:
ami alqaszkai malamut-kuvasz keverékünk nagyon jó házörző és gyönyörű, olyan piszkos fehér szörke szine van kicsit kékes itt-ott , nagyon szereti az ismerős embereket, de az idegenekre morcos csak akkor hajlandó megbarátkozni velük, ha bemutatjuk őket egymásnak, olyankor látnotok kéne a vendégek arcát XD
2011. febr. 19. 09:54
18/19 anonim válasza:
HUSKY!! ismimnek 8 hónapos kislány husky-ja van, és nagyon játékos, csak élesek a fogai, meg már ruháimat szakította szét :D.... de am naon cute *-* és a husky ajánlom, de csak akk ha tele van a kezed sebbekkel akk ajánlom...de am csak ennyi a rossz tulajdonságai...de nagyon édes is tud lenni, mert ha jön vendégségbe akkor ügy örül nekem h bepipil :D am meg ha kiskorába beengeded a lakásba akkor igyázz(!) mert ha eszik akkor utána kakil! :D meg pipil! de mikor még naon kicsi volt akkor egész nap csak aludt és aludt...:D:D
most is pl. ittvannak és az ujjamat rágcsálja xD xD
szerintem a Husky-t válaszd:))
( de am rádbízom :))))) )
2011. márc. 1. 20:10
19/19 anonim válasza:
nekem a malamut sokkal jobban tetszik a Huskiknak olyan rideg kék szemük van és hosszúkás orruk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!