Alaszkai Malamut vagy Szibériai Husky?
én imádoom a husky kék szeméét Ł
de nekünk volt malamutunk és nagyon okos:D
hááát.. nem tudom(:
mindegyik olyan szerintem, mint egy farkas :P
elfogult vagyok a malamutok iránt..:D
ugyhogy malamut:D
Husky.
Nekem volt egy keverék Husky-m, 10 évig élt, keverék volt, de mégis gyönyörű, és amikor kicsi volt, olyan volt, mint egy gombóc. XD
hat attol fugg...hazorzonok ewgyik sem jo:))
nekem mind2 van es a malamutot konnyebben lehet tanitani a huskyt kevesbe...meg ha sokat akarsz setalni vele inkabb a malamutot valasztanam mert a husky nem 100% hogy visszajon...bar ez sokmindentol fugghet
Mert ez soha nem tartozott a feladataik közé. Azok a népek, akiknél ezek a fajták kialakultak, illetve, akik munkára használták őket szinte folyamatosan mozgásban voltak, vagyis nem is volt mit őrizniük. Viszont nagyon-nagyon szigorú szelekcióval kiirtották a szánhúzó fajtákból az emberrel szembeni bármilyen agressziót. Egy vérbeli, jó idegrendszerű szánhúzó mindig örömmel fog üdvözölni minden idegent. Tudod, ő az a tipikus kutya, aki hozza a betörőnek a labdát, hogy hurrá, új játszótárs. Van egy jó cikk ezzel kapcsolatban, ajánlom figyelmedbe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!