Hogyan oldjam meg a szuka kutyám sétáját tüzeléskor?
Ilyenkor kizárólag csak pórázon sétáltasd, és flexi pórázt ne használj!
Mást nem tudsz csinálni, csak a kutyára figyelni.
mindig pórázon sétál.flexi,úgyhogy ez jó ötlet.meg most pl.este nem 10-kor viszem le hanem később mert talán akkor már csak 1-2 kutya van lent.
kedves 2.olyan intimsprével ami nekem van?vagy nekik való?
gyógyszert hol vehetek?fressnapf?
van tüzelő bugyi kifejezetten kutyáknak.
De majd, ha ajánlhatom, inkább ivartalanítsd.
Ugyanis az állandó tüzelés miatt később ivarszervi bajok, daganatos betegségek alakulhatnak ki.
kedves utolsó:minta hogy írtam is,jövőhónapban ivartalanítják.csak kérdés lesz e pénzem rá,mert ez már így hogy megvolt az első tüzelése 25000ft-ba kerül.ha nem tüzelt volna akkor csak 10000ft.az időpont már megvolt rég,csak a természet közbeszólt.
amúgy a tüzelőbugyiban nem tudom levinni,akkor hogy pisil?kakil?mert ő szaglászik 20 percíg mire sikerül.és ha utána adom rá,akkor már lehet késő.bentre csináltam neki bugyit,de meg is mosom meg ő is szépen tisztogatja.
2. vagyok..
Fresiben tuti van Deofill szerintem. Az intim spré természetesen emberi:))De keveset kell fújni a hátsó zászlóira, nem a nemiszervére.
Tudom, nem könnyű kifizetni a mai árakon a dokit. Figyeld a netet, sokszor írnak akciós ivartalanítást.
A Zöld Zebra, pont most szervez ivartalanítási akciót. március közepéig. Hátha jó neked. [link]
A tüzelő bugyi valóban nem jó sétához. Hülyeséget írtam.
(19.08 voltam)
vettem.semmire való.csak kidobtam 4000 ft-ot az ablakon.
az egyik válaszoló intim sray-t ajánlott.az hatásosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!