Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem értem ti miért dugjátok...

Nem értem ti miért dugjátok el a kutyáitokat ilyenkor?

Figyelt kérdés
Olvasom hogy itt szilveszzerkor ki se viszik nyugtatozàk stb... Miért nem lehet vinni kutyàt durrogatàs közelébe stb . A helyes az lenne szerintem hogy hozzà szocializàlni a tüzijàtékhoz és a peterdàhoz a kutyàt. Pl katonai vagy rendőr kutyàk is birjâk. Egy átlag kutya pedig egy évben egyszer talizik ilyen szituval, nem hinném hogy kàrt okozna nekik több kàrt okoz a nyugtato. Bocs a helyesirasert.
2014. dec. 31. 18:09
1 2 3
 21/24 ödi2 ***** válasza:
73%

Épp most hívott a polgárőrség,h segítenénk e kutyát keresni... :D eddig négyről tudnak,lesz még sztem több is...

Ha mentek sétálni,vigyetek ha tudtok egy pórázt magatokkal pluszba és ha láttok ilyen kis jószágokat kóborolni,fogjátok be. Persze óvatosan!

Gondolom Ti is örülnétek,ha értetek is megtennék ezt...

Nnna,mentem keresgélni... :-)

2015. jan. 1. 09:22
 22/24 anonim ***** válasza:
9%
jó idegrendszerű kutyát kell venni, és akkor nem lesz gond szilveszterkor sem.
2015. jan. 1. 09:47
 23/24 anonim ***** válasza:
72%
Utolso, attol, hogy egy kutya fel a tuzijatektol, meg nem rossz idegrendszeru. Pl egy terelokutyanak, mint az en mudim, soha nem kellett lovesallonak lennie, sot, a szelekcios nyomas a minel erzekenyebb kutyak fele hatott, akik szemvillanasbol ertenek es minden szokatlan dologra jeleznek. Ennek mellekhatasa, hogy ma, a varosokban tartva gyakran tulsagosan zajerzekenynek tunnek.
2015. jan. 1. 10:12
 24/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem minden kutya idegrendszere viseli el és ne feledd,sokkal élesebb a hallásuk,szélesebb tartományban,mint a mienk,így akár fizikai fájdalmat is okozhat a hanghatás.Minden kutya mást visel el.Az egyik kutyámmal simán ki lehet menni,a másik fél,de mindkettőt a neki megfelelő módon kezelem.Ki meg már csak a fel nem robbant cuccok miatt sem viszem,mert vigyázok az állataimra.
2015. jan. 1. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!