Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok sonka maradt. Odaadhatom...

Sok sonka maradt. Odaadhatom a kutyanak?

Figyelt kérdés

Egeszsegesen etetem. Premium tappal. Zoldsegekkel.

Ez egy kilenges lenne. Gondoltam egy az egyben odaadnam csont helyett. Az is lehet h elasna a kertben.

2014. dec. 30. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én a kutyáról írtam, nem magamról.

én megeszem a nyers (füstölt) sonkát, de kutyának nem merném adni.

a házi kutya viszonylag ritkán ejt el vadon élő állatot, ezért HÁZI, hogy a háznál etessék és ne kelljen vadat elejtenie.

az, hogy a vadászó állatokra milyen hatással van a vadhús szerintem teljesen lényegtelen.

az általad írt marhahúsban sincs ott a féregpete, ha megfelelő helyről szerzik be, a CJ betegség pedig legjobb tudomásom szerint agyvelővel terjed.

itt megint nem erről volt szó.

nem vagyok nagyon járatos a BARF és PREY etetésben, de ahogy látom, Te sem, ezért inkább olvass utána, mielőtt leszólsz másokat.

2014. dec. 31. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Én csak azt nem bírom felfogni, hogy annyi veszély es baci, féreg, stb van a nyers marhahúsban és vadhúsban is, és akkor pont a sertéshúst nem adja senki nyersen, ami a legjobban be van vizsgálva....mindegy különben, a saját és kutyátok egészségét teszitek kockára, nem az enyémet...
2014. dec. 31. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:

a sertés és vaddisznóhús nem adható nyersen.

de szerintem hagyjuk abba, mert nem szeretnélek meggyőzni.

2014. dec. 31. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!