Mit tegyek ha kutyák üldöznek?
futni max ha tutira van idod elobb odaerni. Pl ucaajtod. Amugy a kutyamnak pl huzhatnad magad akarhogy. Nekem jobbzseb 1 kezes kes. Mas nincs bal kezem elkapatom. Jobbal bokok. Paprika spray szar en miutan megharapott fel sprayt ranyomtam semmi hatasa..
2014. dec. 30. 14:22
van meg vipera ha jol talalom lehet eselyem. 3 Ellen haat,
2014. dec. 30. 14:24
Jelezni kell a tulajnak,meg a helyi jegyző fele is.Ha kijönnek a területükről,azt tekintik a sajátjuknak,amit bejárnak,tehát védeni fogják.Hárommal szemben a legjobb dolog a futás,mert csak addig mennek utánatok,amennyit a területüknek vélnek,utána nem ûldöznek.Amúgy meg egy jó nagy kés,gázspré meg valami ami fülsėrtő hangot ad ki magából,ha utol ér.De szakember nem javasolja a futást,hanem a szembe fordulva lassú hátrálást,nem a szembe nézve.
2014. dec. 30. 15:45
Látom megint olyan sok okos osztja az észt akinek életében nem volt még dolga komolyan harapni akaró kutyával.
Ha egy kutya komolyan gondolja nincs esélyed.
Egy jobb harapású kutya foga még a védőkaron keresztül is érezhető és hatalmas lendülettel jön. Ha az harap akkor te nem kapkodsz sem kés, sem vipera, se semmi után és el sem futsz előle. Állsz és azonnal sokkot kapsz, nem tudod aznap felemelni a harapott testrészt, minden erő kimegy belőle. (igen, ez tapasztalat, a rendőr pajtás kezéből kicsit előbb csúszott ki a póráz mint kellett volna egy tréningen). Szerencsére kevés kutya gondolja komolyan a legtöbb harapás védős, azaz a kutya megpróbál fenyegető testbeszéddel elijeszteni és ha hátat fordítasz neki belédcsíp. Kb boka vagy lábszár.
2014. dec. 30. 16:07
2014. dec. 30. 16:23
16/20 A kérdező kommentje:
#10-es, ez egyáltalán nem kamu, ha az is lenne, miért hazudnék egy olyan oldal ami erre van, és főleg névtelenül? Egyébként szedtem a lábaim ezerrel, és egy magányos fára másztam fel olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet. A barátomnak mára meglett a lábbelije is :)
Szerintem sincs esélyed 3 kutya ellen, ami épp teszi a dolgát, amire tanították. Csak el akartak ijeszteni, különben nem itt kérdezősködnél, hanem jó esetben a kórházban lábadoznál. És mielőtt valamilyen fegyverrel kárt tennél egy élőlényben, ami csak a rá bízott feladatot hajtja végre, inkább a gazdájával beszélj. Az ő felelőssége, hogy a kutyák ne menjenek a terület határain kívülre. Ha pedig mégis te tévedtél az ő területüktre, hát ne menj oda többet. Gondolom te sem örülnél neki, ha a telkeden idegenek mászkálnának át, csak mert arra rövidebb az út.
2014. dec. 31. 07:28
18/20 A kérdező kommentje:
Látom sok ember nem tanulta meg a szövegértést még általános iskolában. A magánterület el volt kerítve villanypásztorral. Egyébként nem tudtam meg semmi újat tőletek, továbbra is azt teszem amit jónak látom.
Akkor sprintelj csak, hatha szettepnek. -_-'
2014. dec. 31. 11:46
hiddel, h nyulok a késért, már harapott meg kutya elég rendesen sajna :)
sőt ha van idöm, már nyitva a kés :)
2015. jan. 3. 00:41
Kapcsolódó kérdések: