Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni egy problémás...

Mit lehet tenni egy problémás kiskutyával?

Figyelt kérdés
A vőlimmel az ébfordulónkra megleptük magunkat egy kutyussal. Sajnos nagyon sok vele a baj, egy hete van nálunk, de folyamatosan nyüszít, ha nem lát. Még wc-re se tudok menni, mert képes addig az ajtó előt visítani. Amúgy nagyon sokat alszik, hamar kifárad. Lépten nyomon bepisil, tele van a lakás a kis tócsáival. Azt mondták, tegyek újságpapírt, azt szokta meg. Hát nem pisil rá. Éjjel ugrál az ágy mellett és visít, ha nem vesszük magunk mellé. Ki fogja ezeket nőni?
2014. dec. 29. 16:07
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem, közel sem annyit. Heti egy alkalom szokott lenni általában, viszont nem olcsó, de hát ez együtt jár egy kutyával.

Oltásai és a chip legalább megvannak? Az ilyen szaporítók, akiktől vettétek, gyakran nem oltatják be őket, mert xarnak a kutyák egészségére, csak jöjjön a "píz"..

2014. dec. 29. 16:38
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Aha, szóval szapis kutya. Egyre jobb.

És igen, annyit kell foglalkozni vele, mint egy gyerekkel. De ezt azelőtt volna átgondolni, mielőtt bevállaltok egy kutyát :) Minél előbb keressetek fel egy jó kutyaiskolát.

2014. dec. 29. 16:39
 13/42 A kérdező kommentje:
Nem volt oltasa, mikor elhoztuk. Egy már van neki. Az a baj, hogy én vagyok vele itthon, és nekem ez lehet, hogy sok. Próbálok beszélni Robival, hogy talán elhamarkodott döntes volt. De mániákusan akart egy ilyen kutyát, nem hiszem, hogy meg tudom győzni.
2014. dec. 29. 16:42
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

a legnagyobb tisztelet és jó szándék jegyében :

-a kutyus egyenlőre ügyesen irányít titeket :)

-fogalmad sincs ,hogy mit vállaltál ?????? :) ?????

- ez a neked való segítség :

.. [link]

2014. dec. 29. 16:42
 15/42 anonim ***** válasza:
sokat segítene a tájékozatlanságotokon a jan fennel könyv :)
2014. dec. 29. 16:44
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit? Keress annak a kiskutyának egy menhelyet, mert még ott is jobb helye lenne!

Igen, egy kutya annyi felelősséggel jár, mint egy gyerek! Pénzbe, időbe kerül! Ha beteg, orvoshoz kell vinni. Ráadásul egy terrier keverék - mivel szapis, nem fajtatiszta, akármi lehet belőle! -, aminek nagy a mozgásigénye.

Miért vettetek egyáltalán kutyát, ha nem néztetek utána,honnan vegyetek, mikor hozható el, és milyen fajta?

2014. dec. 29. 16:45
 17/42 A kérdező kommentje:
Csak én nem értek hozzá, a vőlim igen. Csak az a bökkenő,mhogy rám maradt, mert én január elejéig itthon vagyok. Jak terrier, megkérdeztem.
2014. dec. 29. 16:46
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

JaGD terrier egy kezdő gazdának, aki nem is akar vele foglalkozni. Húúú...

Azonnal keress neki hozzáértő gazdát.

Mi az isten az a vőli???

2014. dec. 29. 16:49
 19/42 anonim ***** válasza:

18.!

Azt hiszem, a vő a szó jelentése.

2014. dec. 29. 16:49
 20/42 A kérdező kommentje:
A vőlegényem.
2014. dec. 29. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!