Ha kiderülne a kutyátokról, hogy egy örökletes betegségben szenved ami nem gyógyítható csak állandó (akár több évig tartó) gyógyszeres kezeléssel lehet tünetmentessé tenni akkor mit tennétek?
Figyelt kérdés
költenétek pluszba 8-10 ezer ft-ot havonta vagy elaltatnátok?2014. dec. 29. 12:41
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy az életminőségére hogyan hatna.
2/8 anonim válasza:
Az én kutyám epilepsziás. (Örökölte, az anyja is az volt,mint utólag kiderült.) Igen, van néha gyógyszer mellett is elég ronda rohama, ami 5 percig tart kb. De ettől függetlenül makk egészséges, boldog, gyönyörű kutya, nem ront az életminőségén,ergo eszünkbe sem jutott az altatás. Ha szenvedne tőle nap mint nap, akkor meggondolnánk. De így nem. Ha drága lenne a gyógyszere is megvennénk, inkább magamon spórolnám meg az árát,ennyit megér az a lény,aki engem boldoggá tesz és szeret. Szóval ahogy az első hsz írta,attól függ,mennyire szenved a kutya tőle.
3/8 anonim válasza:
Kutyám diszpláziás, porcra való cuccokat kell szednie. Idős korában mindkét oldalon műteni kell. Már arra is félretettük ampénzt. Eszembe se jutna ezért altatni.
4/8 anonim válasza:
Természetesen kezeltetném. Szerencsére nem lenne olyan nagy probléma kigazdálkodni azt a plusz összeget.
5/8 anonim válasza:
Ha ezzel nem a szenvedését nyújtanám meg önző módon, akkor persze, hogy költenék, még többet is.
6/8 anonim válasza:
Mivel én anyagilag nem tudnám megengedni magamnak így elaltatnám.
7/8 anonim válasza:
Utolsó:ha a gyereked beteg lenne,azt is elaltatnád? Mondjuk ha nem eü támogatott gyógyszer kellene neki..
8/8 anonim válasza:
A gyerek az gyerek a kutya pedig kutya! Gondolom te akkor inkább életben hagynád és néznéd, hogy szenvedve szép lassan elpusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!