Mit szoktatok csinálni szilveszterkor a kutyátokal?
Figyelt kérdés
Kenelben legyen vagy kazán házban vagy garázsban?
Nem fog nagyon félni?
Fél éves.
2014. dec. 29. 08:51
21/22 anonim válasza:
A kutyám 5 hónapos csak, még nem élt meg egy szilvesztert sem, de volt már kisebb tüzijáték az utcán, illetve volt nagy vihar meg eső és dörgött az ég is kétszer amikor sétáltattam. Én féltem, de úgy csináltam mintha nem félnék és így ő először nézett, hogy mi ez, aztán meg már simán jött mellettem. Nem pánikolt. Remélem nem lesz probléma vele szilveszterkor, de bent lesz a lakásban.
Jön át pát ismerős is bulizni. Gondolom éjfélkor lemegyünk az utcára - úgy szoktuk. A kutyát viszont nem tudom, hogy levigyem e magammal.
22/22 anonim válasza:
garázs mert az hagszigetelt egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!