Ilyen időben is leviszitek a kutyátokat? Milyen fajta, hogy birja a havat? Mennyi időre viszed le?
Figyelt kérdés
féléves amstaff bírja ezt az időt?
mennyi ideig sétáljon?
2010. febr. 3. 20:56
11/17 anonim válasza:
Nekem két alaszkai malamutom van, kint élnek az udvaron soha nem voltak lakásban. A kutyák kint laknak én meg bent. Ha ezt nem tartod be, nagyon sokat ártasz a kutyának. Az egy állat s nem játékbaba mit otthon melegben a polcon kell tartani. Nem értem az ilyen embereket akinek lassan nincs hol lakni, de még kutyát is benyom a panelba. Én is akartam kutyát de nem kínozni. Panelban laktam akkor. Végre van házam, udvarom és vannak kutyák. Nem lehet a sorrendet összekeverni csak azért, hogy neked jó legyen!
12/17 anonim válasza:
Az egyik ismerösomnek , is amstaff-ja , van vsak ö kertes házbam lakik , a kutyája kintél az udvaron, Semmi baja sincs , söt imádja havat. Egyet értek az elozö válaszolokkal. Nekem német juhászom van ,imádja , a havat, turja az orát benne , eszi, szaladgál az udvarban le föl , sosem fárad ki , én meg majd szét fagyok, de ö meg élvezi a telet.A kutyák genetikailak nincsenek kodolva arra hogy panelben éljenek.
13/17 A kérdező kommentje:
először is köszönöm a válaszokat!
hadd világosítsak fel titeket, két utolsó válaszoló:
kinti kutya ő is, garázsban alszik, szép házam van. csak mostanában nem akaródzik kijönni a garázsból, és tudjátok én kert mellett is kiviszem napi háromszor.
tegnap kiment végre, be sem akart menni. imád rohangálni.
2010. febr. 4. 12:27
14/17 anonim válasza:
Kb. két órára, a fajtája mudi.
15/17 anonim válasza:
Két utolsó előtti, el vagytok tévedve, ez csak egy vélemény.
16/17 anonim válasza:
Nekem kaukázusi és 2 német juhász van. Nekünk is kertes van de mindig ki viszem őket 1,5 órára sétálni.
Nagyon imádják a havat:D
17/17 anonim válasza:
7hónapos tacsi keverék kutyámmal van hogy 2 órát lent sétálunk a térdig érő hóban :D imádja, nem fázik, van rajta ruha futkározik, mozog stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!