Hol vettétek a kutyátokat, és milyen fajta? Esetleg keverék? Mennyi idős?
Komondor
Tata: Mátyás király udvari
16 hónapos
nekem van egy utcáról összeszedett keverék
a páromé az előző barátnőjétől van, ahol a csaj apja verte és ő elhozta, szintén keverék
anyuéknál 2 keverék . egyik menhelyes, a másikat a szomszédok bántották és a gazdija inkább sírva elajándékozta nekünk, hogy ne legyen baja
6 éves labrador keverék, ajándékba kaptam.
Hirdetés volt kiírva egy üzlet kirakatába, amit kislányok raktak ki. Az egyiknek a szomszédjában egy labi lekölykölt, valszeg a mellettük lakó golden volt az apa, de az anyakutya gazdája meg akart szabadulni a kölyköktől, ezért nyitva hagyta az ajtót, hátha elcsatangolnak a kölykök. Csak az enyém jött vissza, így őt hozhattam el.
Akkor még nem tudtam semmit a kuyanevelésről, azt sem tudtam, mekkorára fog nőni, ezért csak egy cuki fehér kutyakölyköt láttam. Alig egy év alatt kifejlődött teljes méretre, és - mint kiderült - nagyon okos is.
Szval jól jártam. Sokat eszik, viszont nagon-nagyon szeretjük egymást.
Utcáról mentett nj keverék. 2 éves ivartalanított szuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!