Kutyusom mindig összehányja az autót. Mit tehetnék?
Feltehetően autóból tette ki elöző gazdájs, mert egy föút mellett találta az egyesület akiktől befogadtuk. Nem tudon eldönteni hogy a gyomra nem bírja, vagy ideges. Lihegni is szokott eddig, de ma pl. csakvaz orrát nyalogatta előtte. leszidva nyilván sosem volt érte.
Mit tehetnék? Eddig kb. 10 alkalommal autóztunk vele a fél év alatt amióta nálunk van. Párszor dokihoz, máskor mindig erdőbe vagy tóhoz tehát többnyire pozitív élménye volt.
Kb. 2 km-t bír ki maximum.
Szia.
Beszéld meg az orvossal lehet kapni receptre autózásra való gyógyszert amitől nem lesz rosszul.Nyugtató is van de az csak kiütné és nem tudnátok vele sétálni.
Eleinte nem akart beszállni. Ma, és pár korábbi alkalommal màr magától ugrott és örült mikor megálltunk mellette, azt várta, mikor szállhat be.
Kicsit olyan, mintha szeretné, amíg be nem szállunk, de bent már előjön a rossz élmény/rosszullét.
Ahogy elindulunk ideges lesz, legalábbis a lihegésből, gyors légzésből, tekintet-kapkodásból, állandó lefekvés-felülésből erre következtetek. Nyugtatni nem merem, mert félek hogy csak jutalmaznám a lelkiállapotàt. Azt már próbáltam hogy a hátára tettem a kezem, hátha bizzonságban érzi magát.
Mindig apukám vezet, hátul szoktam vele lenni.
Nem megyünk gyorsan, de hát belváros - kisebb dombok,kanyarok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!