A kutyusom meg akarja dugni a cicámat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lány kutyus, kandúr cica..2014. dec. 18. 16:10
1/13 anonim válasza:
Nem meg akarja dugni, hanem a dominanciát fejezi ki a macska felett. Ivartalaníttassátok, és sürgősen keressetek fel egy kutyaiskolát, vagy házhoz járó kiképzőt, mielőtt más bajok is lesznek!
2/13 anonim válasza:
Most ilyen a világ. Ha nem hagyod, jön az állatvédelem.
3/13 meister66 válasza:
Ilyet se hallotam még.....xDDD
4/13 A kérdező kommentje:
Van lány cica is, vele nem foglalkozik..
Az ivartalanítás tervben van 1-2 hónapon belül, remélem, hogy megoldást jelent majd.
2014. dec. 18. 16:16
5/13 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as!
Én se hallottam, nem is láttam még ilyet, amikor először történt, sírtam a röhögéstől... :D
De a cicák nem élvezik sajnos :)
2014. dec. 18. 16:17
6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként maga alá gyűri a kandúrt és jár a popója, mintha fiú kutya lenne.. :D Lehet, hogy kissé személyiségzavaros :D
2014. dec. 18. 16:18
7/13 anonim válasza:
nem személyiségzavaros, hanem ő érzi magát a falkavezérnek, nevelni kéne, nem pedig nevetni ezen
8/13 A kérdező kommentje:
Várom a nevelési tippeket.
2014. dec. 18. 16:24
9/13 anonim válasza:
Ledominálja. Egészen addig vicces, amíg a kandúr meg nem elégeli és ki nem kapja a kutya szemét....
Szólj rá és tiltsd neki. Ez veled szemben pofátlanság, mivel feléd is jelzi, hogy ezt ő megteheti. az ivartalanítás egy berögzült rossz szokáson nem segít...
10/13 A kérdező kommentje:
A kezdetektől rászólok, tudja is, hogy a "nem szabad" mit jelent, mégis újra és újra bepróbálkozik.
A cicákkal együtt nőtt fel, ők nem félnek tőle, amúgy együtt alszanak összebújva.
2014. dec. 18. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!