Mi a véleményetek a PREY etetésről?
Figyelt kérdés
Ha baromfihúst kap a kutyám,akkor is annyival kell számolni amennyit ír? 80%hús,10%csont,10%belsőség.
Mert nekem kicsit soknak tűnik a 80%hús.
Csontosnak farhátat kapna,húsnak combfilét.
2014. dec. 27. 11:41
1/4 anonim válasza:
Miért sok a 80% hús? Végül is húsos etetésről beszélünk. Meg kell figyelned a kutyát, mennyi csontos etetése szükséges, hogy megfelelő legyen a széklete. Se túl kemény, se túl lágy.A százalékokhoz meg nem szükséges gramm pontosan ragaszkodni.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hát kap elég húst,de nagyon kevés a széklete,szerintem nem is szokott lenni minden nap vagy csak kevés.
2014. dec. 27. 12:34
3/4 anonim válasza:
Nekem szimpi, bár én BARF-ozok. Csak azért barf, mert azt találtam meg előbb, és bevált.
Te látod a kutyádon, székletén, hogy sok-e neki ennyi, vagy sem.
4/4 anonim válasza:
ha nincs minden nap széklet, akkor a csontost kell kevesebbre venni. Húsos etetésnél alig van széklet. A kutyák jobban megemésztik, mint bármi mást. Hiszen erre van a gyomruk kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!