Mit jelent az hogy kutya regisztrálása?
Csak azért kérdeztem,mert mintha úgy olvastam volna,hogy azt írta,hogy a szülőknek van:)
Ja és köszi,megint okosabb lettem:)
A törzskönyv 5500Ft, na nehogy már ezt valaki ne tudja kifizetni, ha már fajtatiszta kutyát vásárol több tízezer forintért. Ez nagyon rossz indok volt a részedről.
Szaporító vagy, ennyi. Többet ne tedd kérlek.
Érdekes, a kérdésben még az szerepel, hogy "őket". A kommentben meg már csak egy szukát.
A finnek nem vesznek törzskönyv nélkül kutyát, az biztos. Kereskedő lesz. De hát mit is várunk? Ismét készült egy alom menhelytöltelék.
"Bolognese-ink vannak. Törzskönyv nélkül 40ezer forintok voltak, törzskönyvvel meg csak 110-120 ezer forintért találtunk volna! Szóval erről ennyit!... azért nem mindegy"
és mert megvetted, miért kellett rögtön szaporítani is?
Nem a törzskönyv kerül ennyibe, hanem a belefektetett munka, és utána a kutyák minősége...
Eleve ki tudja, milyen genetikai állománnyal rendelkező kutyákat szaporítasz, mi ez, ha nem a tökéletes hozzájárulás a fajta leromlásához?
A tenyésztés nem ott kezdődik, hogy a szomszéd Piri néni rámondja a kutyáitokra, hogy milyen szépek, ezért nosza rajta, majd a kölyköket eladjátok iwiwen30e Ft-ért.
Eladási szerződést egyáltalán írtok? Tudjátok, hova kerülnek a kutyák? Tartjátok a kapcsolatot a gazdikkal? Tudjátok, hány és hány kidobott bolognese van, amit az állatvédők kaparnak fel az úttestről és fizetek a több tízezres orvosi számlájukat?
Minek még több kutya? Azért, hogy legyen egy kis plusz pénz?
Mert se a kutyának nincs szüksége szülésre, se az országnak több kutyára a már meglévő másfél millió gazdátlan mellett...
www.olcsokutya.uw.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!