Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit jelent az hogy kutya...

Mit jelent az hogy kutya regisztrálása?

Figyelt kérdés
Vannak kiskutyáink. És nemrég felkeresett minket Finnországból egy ember hogy megszeretné őket venni. Azt kérdezte hogy regisztrálva vannak e. De még nem írtam vissza. Nem törzskönyvesek a kicsik. A regisztrálás alatt csak a chip-pet kell érteni? Ha igen akkor azt hol lehet megcsináltatni nekik?
2010. febr. 3. 14:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
ha Chip,akkor nagyobb állatdokiknál.
2010. febr. 3. 14:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Chipet a doki tesz bele, de regisztráltatni az új gazdi szokta, az új cimmel és telefonszámmal.
2010. febr. 3. 14:33
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, h a tk-re kérdezett rá. Mivel angolul "FCI registration"-nek hívják a törzskönyveztetést.

(Egy külföldiben fel se merül, h a chip ne lenne regisztrálva - mivel náluk nem kell külön kérni a regisztrációt hanem automatikusan megcsinálja az állatorvos)

2010. febr. 3. 14:35
 4/20 A kérdező kommentje:
hát registration paper-t írt nem pedig pedigree-t :S
2010. febr. 3. 14:40
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, de ne is törődj vele, mivel valószínűleg szaporításra kellene neki. Mi másért venné meg az összeset és mi másért lett volna ez az első kérdése? Hát nekem gyanús. :S De lehet tévedek.
2010. febr. 3. 14:44
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az persze milyen szép hogy valaki tk nélküli kutyákat szaporít...
2010. febr. 3. 14:48
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű a törzskönyv érdekelné, külföldön rendes embernél ez alap...nem úgy mint itt, már lassan az a különleges ha a kölyöknek van törzskönyve...

Milyen kutyafajta, és mért szaporítasz????

2010. febr. 3. 15:11
 8/20 A kérdező kommentje:
csak egy lányt akar... és a milyeinknek sincsen tkjuk, hanem csak a szüleiknek van meg a fénymásolata, amit ott készítettek előttünk. ne itéljétek el a tk nélkülieket. mi van ha vkinek nincs pénze rá... fialásnál is mindent megkapott, orvoshoz vitettük őt se...
2010. febr. 3. 15:12
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgyis megcáfolnám! Nem is tudod mennyi kölyök van. Én ismerős vagyok egy nagyon jó tenyésztőnél és bizony van hogy 2 vagy 3 kölyök utazik külföldre, egy helyre! Aztán küldik haza a videóket meg képeket. Sokan ideutaznak hogy megnézzék és elvigyék, a világ másik végébe! A külföldiek nem olyanok mint itt!
2010. febr. 3. 15:13
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A szűlöknek megvoltak a szűréseik genetikai betegségekre?

Milyen fajta kutyák?

2010. febr. 3. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!