Mivel etessek egy whippetet?
Egy év körüli whippet jellegű kutyus.2014. december 12. Óta van nálunk. Utcáról fogadtuk be, mert elütotte egy autó valószínűleg. (Szerencsére csak horzsolása volt.)
Josera Economy-ra gondoltam,.szerinzetek az no lenne és még mit adhatnánk neki? Mennyit, hány dkg és egyszer vegy kétszer etessem?
Először is rendesek vagytok :)
A Josera economy bár olcsó, nagyon rossz az összetétele, elég sok kutyát a visszajelzések szerint megfosatott és vakaróztak tőle...
Amit az én kutyámmal (előtte kóbor volt) próbáltunk és jó volt:
(Mielőtt néhányan vérszemet kapnának az utolsóra, tudom, hogy alacsony a hústartalma, de mikor hetek óta fosott a kutyám, ettől rendeződött szépen a széklete, szerette is.)
Itt tudsz még szállítási költség nélkül rendelni kutyatápokat:
Gondoltam a nyers etetesre, de nem tudok rola sokat. Attol fuggetlenul szoktunk neki adni csirke husit es csontot, kacsanak a csontjat tegnap este.(ez volt az ebed).
A linkeket pedig nem lehet megnyitni. Legyszi megvsinalnad ugy ahogy az utolsot, azt meg lehet nyitni. Koszi a segitsehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!