Egy whippetet bevállalhatnék ilyen feltételekkel szemben?
Nos, a kutyus panelban lenne tartva, napi 2-2.5 óra mozgás ellenében. Ebből 1-1.5 órát terveztem agyi lefárasztásnak, és lenne bandázás is, de "házilag" szeretném kipróbálni fele a frizbizést. Sajnos coursingra, versenyekre nem lehetne lehetőségem, viszont 1-1 kiállításra örömmel ellátogatnánk.
De mivel van több nagy mező, kutyafuttató a környéken, rohangálhatna.
Ilyen feltételekhez megfelelne?
Nektek mi a véleményetek a fajtáról, főleg a whippet-tartók?
Köszi!
Zöld kéz neked is ment.
Igen, én is úgy tudtam, hogy a whippetek sprinterek, ezért 2 sprintet terveztem egy napra.
Szeretem és örömmel olvasom azon gazdik kérdéseit, akiket érdekli még a kutya érkezése előtt, hogy milyen gazdája lenne a kutyusnak, ki tudná-e elégíteni az igényeit és leírja, mit tudna nyújtani neki. :)
Ha valóban ezt minden nap megadod neki a 2 órás aktív mozgás lehetőségét, akkor minden további nélkül alkalmas lakásban tartásra! Sok sikert kívánok és örömöt a kutyusban!
Köszönöm szépen.
Igazából már 99 %-ban eldöntöttem, hogy ilyen kutyám lesz, csak megerősítést vártam.
Köszönöm.
Akiteki, megfogadom. :)
A Sophie's Pearl oldaláról már okkultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!