Beteg, már szőrnélküli kutyusnak bent (fűtetlen, de nem túl hideg szobában) vagy kint (zárt kutyaolban) előnyösebb?
Bent legyen mindig ruha nélkül,és kilehet engedni ruhával! Ne hagyjátok egyedül kint,ne legyen már ólba!
:-)
Nincs szegénynek semmije, ami melegítené...kb. pont annyira fázik odakint, mint te meztelenül.
Én azt mondom, vigyétek be a lakásba és wc-re kabátban engedjétek ki naponta többször. Idős, beteg, szőrtelen kutyát nem lenne szíven kinnhagyni.
Kiszárad a bőre,ritkán fürdessétek!!!!
Inkább pokrocban,a radiátor mellett alukáljon!
Én őszintén szólva le vagyok döbbenve, hogy ez egyáltalán kérdésként felmerült benned...
A kutya csupasz, pont úgy érezné magát kinn az ólban, mint Te (csonttá fagyna). Öreg, beteg kutyát alapból egy ellenőrzött, meleg, kényelmes, nyugodt helyen kell(ene) tartani. Ha az előszobában úgy látod, nem fázik, akkor az is jó, de hideg kövön ne engedjétek feküdni. Ha az előszobában is reszket, adj rá egy vékonyabb kutyaruhát vagy pólóból varrt ruhát, amikor meg kiengeditek akkor meg vastag, bélelt kabátot.
Én a helyedben bevinném a ház meleg részére, akár nappaliba, előtte meg megtörlöd a földes mancsát és ennyi. Amikor meg kiengeditek, akkor nagykabát.
Egyébként a városi lakáskutyákra is azért kell a nagy hidegben kabát, mert ha a 25 fokból kimegy hirtelen a 0 fokba simán megfázik.
Egy beteg, öreg kiskutyát miért kéne kint tartani? Kíváncsi vagyok, hogy az ismerősöd amelyik ezt mondta, hogy érezné magát a kutya helyében!
Természetesen bent legyen, kintre pedig adjatok rá ruhát, nehogy megfázzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!