A nagy mocik is olyanok, mint a kis robogók? Télire betolod a fűtetlen garázsba, és 4-5 hét múlva már be sem gyúl?
Hat csak van 1 kis robogónk, de minden év tavaszán szerelőhöz kell vigyük kipucoltatni, meg mindig akad vele ez az kis apróság, amit ki kell cserélni, pedig tél elején mikor betoljuk, meg működik. Mondta a szerelő hogy legalább 2 hetente gyújtsuk be és hadlyuk had burrogjon 10-15 percet. Megpróbáltuk, de már 4. alkalommal mikor be akartuk gyújtani, semmi :D
Most viszont gondolkodom 1 nagy mocin, de ha azzal is annyi baj van, mint egy robogóval, akkor inkabb nem kell.
Nekem ETZ 250-nem van.Őt elteszem télire,tavasszal a szokásos módon indítom.
Nos mindennek megvan a trükkje,annak is hogy egy robogót hogy kell eltenni ,bár igen az elég sűrűn előfordul hogy tavasszal a robogók a 40.rúgásra talán beindulnak :)
Nos Én az MZ-zét úgy teszem el hogy utolsó beállásnál elzárom a benzincsapot és kijárom a karbiból a benzint ha már érzem hogy vége akkor ráhúzom a szivatót hogy olajban is dúsabb legyen.szóval gyakorlatilag tavaszzal berakom az aksit megnyitom a benzincsapot(teletankkal illik eltenni és jó benzinnel)megvárom míg lefolyik és megtellik a karbi és indítom mintha misem történt volna :) Nagyon élvezem,mert ez sokkal jobb mint a robogók :)
Ha nem ereszted le télire a karbiból a nyálat akkor az lemohásodik és tavasszal lehet tisztítani,vagy be is indul de egyre gyengébb lesz.
Nekem a picinyem egy fedett garázs alatt van ami nem zárt csak fedett,még egy ponyvát kap és kész(azért elötte le kell tisztítani a gépet hogy a piszok ne rohadjon rá)
Szóval hogy tömören válaszoljak most már a kérdésedre:A nagymocik nem olyanok mint a ki robogók! ) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!