Mennyi penzt kerhetek el 1 almalom ( 30-60 perces) kutyasetaltatasert?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 23:05
11/16 Hovarju válasza:
szerintem max.500 Ft/óra.
Bár én nem bíznám idegenre a kutyámat, még ingyen sem.
12/16 id. Géber Péter válasza:
Szerintem egy "almalom" a sétáltatás, akkor egy főmalmot...
13/16 A kérdező kommentje:
* alkalom
2014. dec. 23. 17:47
14/16 anonim válasza:
Kutyasuli, kutyasport... Mennyi órát töltesz a kutyáddal... Nem tudom, hölgyek, urak, de kicsit úgyérzem, hogy már az ember van a kutyáért. Én nagyon szeretem a házi kedvenceket, de hogy valaki csak erre havi 100 000 Ft-t költsön, azt soknak tartom. Sokszor elszalad a ló, és gondoljatok bele, nem durva, hogy a kutyátok jobban él, mint másnak a gyereke?
15/16 Hargitai János válasza:
Nálunk azt hiszem 400 forintot kap a bérsétáltató gyerek félóránként, viszont egy kb 60 kilós kutyáról van szó.
16/16 anonim válasza:
#14! Ha megtehetem, akkor miért ne költsek a kutyámra annyit, amennyit akarok? Az én pénzem, én dolgoztam meg érte, én rendelkezek vele, úgyhogy kérlek fogd vissza magad és ne szólj bele mások magánéletébe, döntéseibe! Ez neked nem tetszik, de ettől még rengetegen akarnak megadni mindent a kutyájuknak, vagy sportolni, dolgozni vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!