Mennyi penzt kerhetek el 1 almalom ( 30-60 perces) kutyasetaltatasert?
500-1000 Ft. a reális, amit az alábbi fórum is megerősít:
Szerintem semmit. Legalábbis ha logikusan gondolkozunk, én biztosan nem adnám oda olyannak a kutyámat, akinek semmi tapasztalata ezzel a fajjal, legfeljebb csak annyi, hogy már ő is tartott kutyát. De ha probléma lesz?
De eleve, egy normális, felelős gazda maga sétáltatja a kutyáját, a kevésbé normális gazdák kutyái pedig ritkán jól neveltek, ami különösen nagy felelősség, hozzá nem értő ne vállaljon be problémás kutyát még sétáltatásra sem.
Nekem is van kutyam
Utolso: nyugi, nem akarok kötekedni, de az en véleményem az, hogy felelős gazda is sétáltathatja mással a kutyáját, mert mondjuk O nagyon sokat dolgozik
Akkor bizonyára én forgok rossz körökben, mert az én kutyás ismerőseim, akiket felelős állattartónak tartok, sosem adnák oda a kutyájukat olyannak, akit nem ismernek nagyon jól és akinek nincs igazán tapasztalata. Vagy milyen kutyasuliba jártál és meddig? Milyen szintig jutottatok el a kutyáddal akármelyik sportban? Hány problémás kutyával volt már dolgod?
Olyanért pénzt kérni, ami ennyi veszélyforrást tartalmaz, és amihez nem értesz, nagy felelőtlenségnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!