Szerintetek illik hozzám a border collie?
-4-5 órát foglalkoznék vele, mindennap vinném sétálni(reggel-este), frizbiznék vele agilitiznék vele
-nem az első kutyám
Szerintetek illik hozzám vagy nem? Előre is köszönöm a válaszokat
Nem.
És mi a bánatért kell mindenkinek hirtelen border collie?! Mi olyan nagy szám a fajtában????
:D
Intelligens, igen, de sok más fajta is az. A border collie inkább munkamániás, szolgálatkész, nem bánja, ha csicskáztatod, szívesen leül 50. alkalomra is, ha megdicséred.
Egy csivava vagy tacskó meg elsőre egyből, szívesen leül. Másodszorra már tessék-lássék, de leül. Harmadszorra meg rád néz kérdően, hogy most mit szívatod, aztán ott hagy a francba. Ettől nem lesz kevésbé intelligens!!
A minap is bementem egy futtatóba az én kis korcsommal, ott volt egy kisfiú egy kölyök border collieval, épp gyakorolták az akadályokat. Ügyes volt a kutya, mondtam is a gyereknek, hogy kölyök létére milyen szépen, ügyesen veszi az akadályokat a kutyája. Erre meg elkezdi mondani, hogy "Persze, mert ő egy border collie és ez a legokosabb fajta a világon!", legszívesebben ráhúztam volna a sapkáját a fejére, annyira felidegesített!
Úgyhogy ez a nagyon intelligens inkább azt jelenti, hogy szolgálatkész!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!