Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek illik hozzám a...

Szerintetek illik hozzám a border collie?

Figyelt kérdés

-4-5 órát foglalkoznék vele, mindennap vinném sétálni(reggel-este), frizbiznék vele agilitiznék vele

-nem az első kutyám

Szerintetek illik hozzám vagy nem? Előre is köszönöm a válaszokat

#collie hozzám
2014. dec. 20. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem.

És mi a bánatért kell mindenkinek hirtelen border collie?! Mi olyan nagy szám a fajtában????

2014. dec. 21. 01:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Azért mert nagyon intelligens kutya és ha nekem ez tetszik akkor ez tetszik
2014. dec. 21. 13:07
 13/13 anonim ***** válasza:

:D

Intelligens, igen, de sok más fajta is az. A border collie inkább munkamániás, szolgálatkész, nem bánja, ha csicskáztatod, szívesen leül 50. alkalomra is, ha megdicséred.

Egy csivava vagy tacskó meg elsőre egyből, szívesen leül. Másodszorra már tessék-lássék, de leül. Harmadszorra meg rád néz kérdően, hogy most mit szívatod, aztán ott hagy a francba. Ettől nem lesz kevésbé intelligens!!

A minap is bementem egy futtatóba az én kis korcsommal, ott volt egy kisfiú egy kölyök border collieval, épp gyakorolták az akadályokat. Ügyes volt a kutya, mondtam is a gyereknek, hogy kölyök létére milyen szépen, ügyesen veszi az akadályokat a kutyája. Erre meg elkezdi mondani, hogy "Persze, mert ő egy border collie és ez a legokosabb fajta a világon!", legszívesebben ráhúztam volna a sapkáját a fejére, annyira felidegesített!

Úgyhogy ez a nagyon intelligens inkább azt jelenti, hogy szolgálatkész!!!!

2014. dec. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!