Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1hete meg duzzadt a csivavám...

1hete meg duzzadt a csivavám nemiszerve, és még nem tüzelt. Mikor fog?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
napokon belül ..
2010. febr. 2. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Lehet, hogy nem is fog látványosan vérezni, csak annyira, amit szépen le is tisztogat magáról, így észre sem veszed.

Esetleg óvatosan, fültisztító pálciával megnézheted, vérzik-e már.Sokszor előfordul a rejtett tüzelés, ilyenkor még óvatosabbnak kell lenni, mert azért ugyanolyan fogékony.

2010. febr. 2. 20:15
 3/10 Akiteki ***** válasza:
76%

Kérlek szépen, ne adj ilyen tanácsokat, hogy fültisztító pálcikát dugdosson a kutyába. Még megsérti valahol. Az ilyen dolgok maradjanak az állatorvos feladatai.

Én simán egy papírzsepivel meg szoktam törölni, hogy vérzik-e. Rejtett tüzelésnél akkor sem találsz vért, ha kifordítod és belenézel. Sajnos van ilyen kutyám, csak akkor tudom meg hogy tüzel, ha a kanok mászni akarnak rá. Nemsokára megy a kés alá, hogy ne legyen több gond.

És nem duzzad meg a pérája sem, az égvilágon semmi nem látszik.

Szerintem az említett kutyus tüzelni készül, előfordul, hogy sokkal előbb megdagad, mint vérezne.

2010. febr. 2. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Kedves Előző!

Nem is úgy gondoltam, hogy dugdossa fel neki, hanem ahogy Te is a papírzsepivel, csak finoman megtörölni kell vele.

Sajnálom, hogy félreérthető voltam.

Egy ezüstkoszorús mestertenyésztőtől vettem a tippet, ő is így szokta megnézni, ha esetleg felmerül a tüzelés lehetősége.

2010. febr. 2. 22:29
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.Mi is jövöhéten visszük az orvoshoz,ő majd megmondja hogy mivan:)
2010. febr. 3. 16:10
 6/10 Akiteki ***** válasza:
Bocsi, félreértettem, és rosszul lettem. :))
2010. febr. 3. 23:22
 7/10 anonim ***** válasza:
"ha kanok másznak rá"?? az én ivartalanított 3 éves szukámra is másznak kanok... :S
2010. febr. 8. 15:36
 8/10 anonim válasza:
0%
Ha alágyujtasz.D:
2010. febr. 9. 13:09
 9/10 anonim válasza:
nem kell ahhoz szukának lenni hogy a kanok megmásszák.az én kanom mindegy milyen mászik
2010. febr. 23. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:

én is így vettem észre, h megduzzadt a nemi szerve.

és aztán arra lettem figyelmes h folyton nyalogatja.

és tegnap el kezdett tüzelni.

2010. jún. 25. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!