1hete meg duzzadt a csivavám nemiszerve, és még nem tüzelt. Mikor fog?
Szia!
Lehet, hogy nem is fog látványosan vérezni, csak annyira, amit szépen le is tisztogat magáról, így észre sem veszed.
Esetleg óvatosan, fültisztító pálciával megnézheted, vérzik-e már.Sokszor előfordul a rejtett tüzelés, ilyenkor még óvatosabbnak kell lenni, mert azért ugyanolyan fogékony.
Kérlek szépen, ne adj ilyen tanácsokat, hogy fültisztító pálcikát dugdosson a kutyába. Még megsérti valahol. Az ilyen dolgok maradjanak az állatorvos feladatai.
Én simán egy papírzsepivel meg szoktam törölni, hogy vérzik-e. Rejtett tüzelésnél akkor sem találsz vért, ha kifordítod és belenézel. Sajnos van ilyen kutyám, csak akkor tudom meg hogy tüzel, ha a kanok mászni akarnak rá. Nemsokára megy a kés alá, hogy ne legyen több gond.
És nem duzzad meg a pérája sem, az égvilágon semmi nem látszik.
Szerintem az említett kutyus tüzelni készül, előfordul, hogy sokkal előbb megdagad, mint vérezne.
Kedves Előző!
Nem is úgy gondoltam, hogy dugdossa fel neki, hanem ahogy Te is a papírzsepivel, csak finoman megtörölni kell vele.
Sajnálom, hogy félreérthető voltam.
Egy ezüstkoszorús mestertenyésztőtől vettem a tippet, ő is így szokta megnézni, ha esetleg felmerül a tüzelés lehetősége.
én is így vettem észre, h megduzzadt a nemi szerve.
és aztán arra lettem figyelmes h folyton nyalogatja.
és tegnap el kezdett tüzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!