Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Csivavám most 8 hetes a...

A Csivavám most 8 hetes a körmét mikor lehet levágnii és hogy mélyk lábáról?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 18:31
1 2
 1/13 Akiteki ***** válasza:

Hosszú? Ha nem akkor miért akarod vágni?

Ha meg igen, akkor úgyis érzed.

2011. nov. 4. 18:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Igeen szted mért irtam ki ja és ez nem volt valamii egyenes válasz..!! -.-''
2011. nov. 4. 18:57
 3/13 Akiteki ***** válasza:

Azért kérdeztem vissza, mert nem értem.

Minek akarod nyiszálni egy 8 hetes kutya körmét?

Megy úgy egyáltalán minek akarod vagdosni a körmét?

2011. nov. 4. 19:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Mert nagyon nagy akörme és nagyon csikar és mindg feljön vele az ágyra és néhe ott végzii el a dolgát mert fél leugrani .!!
2011. nov. 4. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Elviszed állatorvoshoz,elmondod neki a panaszod és levágja neked.......Ennyi ésszel szabad lábon....-.-''''
2011. nov. 4. 19:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Ennyi észel mindig állatorvoshoz mennyek vele ma is ott voltam szerád is ülyének néznee.!!!
2011. nov. 4. 19:49
 7/13 Akiteki ***** válasza:

Na így már értem.

Szerintem ne vágd, hanem reszeld. Akkor nem tudsz rossz helyre vágni és nem is lesz éles.

2011. nov. 4. 19:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem a karmaival kene foglalkozni, hanem azzal, hogy az agyadban vegzi el a dolgat! Inkabb azt kerdezd meg, errol hogyan lehetne leszoktatni, mert mire valoban megnonek a karmai, addigra rogzul benne ez a rossz szokas, aztan pisloghatsz!!!
2011. nov. 4. 20:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Háát már pisilnii azzzal szoba tiszta csak a kikval nem és máár halad az is szval :D
2011. nov. 4. 20:59
 10/13 anonim ***** válasza:

8 hetesen még ne akard levágni a körmét. Olyankor kicsi, és sérülékeny. Kemény talajon kellene szaladgálnia (ami nem szőnyeg vagy járólap) és könnyen lekopna az ideális méretre.

A 8 hetes csivava már fel tud ugrani az ágyra egyedül??? Mert ha igen akkor le is tud ugrani. És ha hagyod hogy az ágyadba végezze a dolgát ahhoz csak gratulálni tudok!

2011. nov. 4. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!