Németjuhász tapasztalatok?
Nekünk volt 2 német juhász szukánk, egyik sem volt agresszív, nagyon okos kutyák voltak, kertes házunk volt de néha sétálni is vittük őket, soha nem gond, nem támadtak meg senkit.
Az egyikük már viszonylag öreg volt (kb. 7 éves) amikor kiscicákat kaptunk, velük is jól kijött, nem bántotta őket.
Én 10 hetesen vettem egy német juhászt, tenyésztőtől. Ekkor adta ide, de ekkor már 3 kombinált oltása megvolt, tetoválva, törzskönyve folyamatban, megfelelően szocializálva. Mikor elhoztuk, tovább folytattuk a szocializálását , gyerekre és kutyákra is. Okos, kutyasuliba jár, pillanatok alatt tanul, de egyelőre túl barátságos idegenekkel is, pedig elméletileg házat is kellene őriznie:) Nagyon szép is:) Szóval azért ki lehet fogni jó egyedeket is, bár az tény, hogy az apja Németországban él. Viszont sokat kell vele foglalkozni, le kell fárasztani agyilag, mert különben talál magának elfoglaltságot:)
Én nem cserélném semmilyen más fajtára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!