Van egy 6 hónapos német juhász szuka kutyusom, nagyon jól nevelt... hetente egyszer járok vele kutyaiskolába eddig autóval de most már busszal... szombaton mennék vele először busszal csak nem tudom h ilyenkor mit kell tenni:
Buszjegy és szájkosár kell neki. Ha kistestű lenne, vihetnéd boxban, akkor egyik sem kellene.
2014. dec. 15. 15:07
2/12 anonim válasza:
Véletlenül elküldtem :D Még azt akartam írni, hogy kérdezd meg a pályaudvarom, hogy az általad választott buszokra felengednek-e, hátha nem.
2014. dec. 15. 15:07
3/12 anonim válasza:
Jegy, szájkosár, póráz, oltási könyv kell. A buszra felengednek, mindegy, milyen. Bár ritkán adódik olyan helyzet, de jó tudni, hogy csak egy kutya utazhat a buszon.
2014. dec. 15. 15:09
4/12 anonim válasza:
Én már vittem kutyát buszon:
-póráz
-szájkosár
-kutyajegy
A szájkosarat nekem anno elengedték, bár én akkor kölyökkutyát vittem.
2014. dec. 15. 15:09
5/12 anonim válasza:
"Ha kistestű lenne, vihetnéd boxban, akkor egyik sem kellene."
Tévedés. 90%-ban már úgy van, hogy mindegy milyen szállítóeszközben van fizetni kell érte. (Pl vonaton.)
2014. dec. 15. 15:10
6/12 anonim válasza:
Kutya jegy beszarás... :D
2014. dec. 15. 15:15
7/12 anonim válasza:
Kell neki jegy, póráz/szájkosár alap. Viszont ha nem viselkedik rendesen, akkor leszállíthatja a sofőr (vagyis veled együtt ugyebár), illetve hallottam már olyat ,hogy egyes sofőrök fel sem engedik a kutyákat, de nem tudom ez mennyire igaz.
2014. dec. 15. 15:19
8/12 anonim válasza:
Ha kis szállítóboxban viszed, ami kézipoggyásznak sámít, nem kell érte fizetni.
9/12 anonim válasza:
7-es vagyok.
Ja és igen, az oltási könyve legyen nálad, mert elkérhetik!
10/12 anonim válasza:
Időpont ma 15:09
Nincs már meghatározva a létszám. Csak annyi, hogy nem zavarhatják az utazást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!