Josera Kids vagy SensiJunior?
Melyik a jobb táp egy kölyökkutyának? (nem a sima juniorról van szó, azt tudom, hogy az nem túl jó).
A Sensijuniorról csak angol nyelvű leírást/összetevő listát találtam: [link]
én is Kids-cel etettem, az nagyon jó volt, de itt a leírás a sensiről: (petissimo-nál is van)
A Josera SensiJunior egy kiválóan emészthető száraz kutyatáp a fejlődésben lévő mozgékony és/vagy érzékeny emésztőrendszerű kölyköknek.
Jellemzők:
- Kacsával és lazaccal
- Javítja a teljesítményt
- Élelmi rostok az emésztés szabályozásáért
- Nem tartalmaz szóját, búzát, kukoricát
Kontrollált emésztés: A különleges élelmi rostoknak és a jól emészthető összetevőknek köszönhetően szabályozza az emésztést.
Optimális fejlődés: A lazacból származó értékes zsírsavak támogatják az agy fejlődését. A fehérjék és az L-karnitin elősegíti a test optimális fejlődését; a taurin és az L-karnitin pedig támogatják a szívműködést.
Csontok és ízületek: A kiegyensúlyozott kalcium-foszfor arány, a C-vitamin, a mangán- és réztartalma biztosítja az erős csontképződést és az egészséges ízületeket.
Összetétel:
Rizs, baromfihúsliszt, baromfizsír, kacsahúsliszt (10%), burgonyafehérje, lazacliszt (4%), hidrolizált baromfifehérje, répapép, szentjánoskenyér-liszt, lignocellulóz, élesztő, nátriumklorid, kálium-klorid, cikóriapor, lenmag pelyva, szárított kagylóhús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!