Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen táppal etessem a Cane...

Milyen táppal etessem a Cane Corsom? 8 hónapos,41,5kg-os kan. Eddig Josera Kids-et evett, mehet még neki vagy ideje lenne átállni valami Junior tápra?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
A nagytestű kutyák növekedése kb másfél(akár két) éves korukig tart. Addig adhatod neki a Kids-et, vagy a Josera Juniort. (úgy tudom, h. a Kids szuper prémium táp, a Junior prémium táp. A Josera amúgy jó minőségű táp, jó választás szerintem :) .
2014. aug. 19. 23:33
 2/4 A kérdező kommentje:

A Kids Emotion Line,míg a Junior Premium kategória a Joseránál.Sok helyen olvastam hogy a Junior igen gyenge táp,és a Kids gazdagabb-erősebb.

Eddig én is csak ajánlani tudom a Joserát,szépen fejlődik tőle,szép a szőre minden rendben.Kiváló ár érték arányú.

2014. aug. 20. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mehet még neki a kids, kb. 1 éves koráig. De ha váltani akarsz, válthatsz a festiválra pl. Mi kb. 6 hónapos korában váltottunk erre, mert nem igazán ette a kids-et. Jelenleg 2 éves lesz és a festivált eszi még mindig.
2014. aug. 20. 10:30
 4/4 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

A josera junior nem épp a legjobb táp, ahogy te is írod, az emotion termékcsaládja jobb. Szóval vagy maradj a kids-nél, vagy ha váltani akarsz, akkor festivál.

2014. aug. 20. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!