A kutyám ma hajnalban elkezdett hányni (sárga folyadékot) levert volt, remegett, ment a hasa. A többit lent, de mi lehet a baja?
Egy 8 hónapos kislányról van szó, minden oltást megkapott már és ma hajnalban ezek a tünetek jelentkeztek nála, elvittem azonnal reggel a dokihoz, azt mondták hogy valamilyen bél fertőzés, két óráig kapott infúziót utánna jól is érezte magát de most estére megint ramatyul néz ki :( Mondta az orvos hogy holnap menjünk vissza kontrollra ! És most este észrevettem hogy a hasa alja bevan duzzadva ,konkrétan mikor leült úgy lelóg a két kis cicije a hasán ...ez mitől lehet? összefügg a bél fertőzésével? Egy kicsit megvagyok ijjedve így este magamban orvos nélkül..
szerintetek?
itt egy kép Laráról :)
Én keresnék inkább gyors egy közeli ügyeletet, lehet akár bélelzáródás is vagy ilyesmi, persze nem vagyok orvos igy csak tipp.
De szurkolok nektek!
De mióta hazahoztuk azóta nem hányt meg nem megy a hasa csak levert ...álmos ... meg nem akar inni meg enni de szerencsére mar nem hány meg nem megy a hasa
laza sincs !!! :) :( :(
Meg nem volt ivartalanitva es két hete tüzelt legelsőnek ..annak mar vége is :)
persze igazad van hogy nem lesz azonnal jól ez egyértelmű csak érted azt se akarom hogy rosszabbul legyen
köszönöm az értelmes válaszokat!! :)
ma reggel elvittük megint orvoshoz ...ma reggelre a pofija is felduzzadt és kiderült hogy a tengapi antibiotikumos infúzióba volt penicilén és arra érzékeny :S ma is kap infúziót ...délután megyünk érte :( remélem mostmár rendben jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!