Hogyan történik a kutyus elaltatása? Azonnal meghal, vagy szenved? Sajnos 16 éves a drága "társam", és egyre többet foglalkoztat ez a kérdés.
Gratulálok, szép kort élnek:)
Az én kiskutyám tegnap altatták el, 14 éves volt..:(
Kapott először tablettába nyugtatót amitől elkábult, aztán izomba egy altató injekciot...műtéti állapotba került, és már semmit nem érzett mikor vénásan megkapta a végsőt:( Végig ott lehettem mellette meg sem moccant...
Egy tanács: ha rosszra fordulnak a dolgok és az altatás mellett döntessz, soha ne engedj olyan orvost a közelébe aki egy injekcioval akarja elaltatni. (Van egy szer-betiltva- ami a kutyus légzését állítja le míg ő teljesen ébren van és nagyon szenved) Ha tisztességesen végzi az orvos a kutyus semmit nem érez csendben örök álomba szenderül...
Tegnapelőtti kommenthez: Nagyon hálás vagyok a megnyugtató válaszért! Köszi a jótanácsot!!!!!! Azt hiszem most értettem meg igazán hogy miért számolnak be többen a környezetemben szenvedésről... (Ezért is tettem fel a kérdést)
Nem tudtam meghatottság nélkül olvasni a leveledet. Biztosan te is nagyon szeretted a kiskutyádat, és nagyon fájdalmas lehet a hiánya ennyi együtt eltöltött év után. Sajnálom...
Mégegyszer hálás köszönet! Kívánok sok erőt, és egészséget a továbbiakban!
Köszönöm, aranyos vagy :)
Már megnyugodtam kicsit, tegnap láttam egy gyönyörű szivárványt és bután hangzik de megnyugtatott...
Szívből kívánom neked, és az összes kutyusosnak, hogy ilyen döntést ne kelljen hoznia senkinek soha többet (naívan...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!