Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan történik a kutyus...

Hogyan történik a kutyus elaltatása? Azonnal meghal, vagy szenved? Sajnos 16 éves a drága "társam", és egyre többet foglalkoztat ez a kérdés.

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 15:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
:)Vigyázz rájuk nagyon:)
2010. febr. 5. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, szép kort élnek:)

Az én kiskutyám tegnap altatták el, 14 éves volt..:(

Kapott először tablettába nyugtatót amitől elkábult, aztán izomba egy altató injekciot...műtéti állapotba került, és már semmit nem érzett mikor vénásan megkapta a végsőt:( Végig ott lehettem mellette meg sem moccant...

Egy tanács: ha rosszra fordulnak a dolgok és az altatás mellett döntessz, soha ne engedj olyan orvost a közelébe aki egy injekcioval akarja elaltatni. (Van egy szer-betiltva- ami a kutyus légzését állítja le míg ő teljesen ébren van és nagyon szenved) Ha tisztességesen végzi az orvos a kutyus semmit nem érez csendben örök álomba szenderül...

2010. febr. 20. 10:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Tegnapelőtti kommenthez: Nagyon hálás vagyok a megnyugtató válaszért! Köszi a jótanácsot!!!!!! Azt hiszem most értettem meg igazán hogy miért számolnak be többen a környezetemben szenvedésről... (Ezért is tettem fel a kérdést)

Nem tudtam meghatottság nélkül olvasni a leveledet. Biztosan te is nagyon szeretted a kiskutyádat, és nagyon fájdalmas lehet a hiánya ennyi együtt eltöltött év után. Sajnálom...

Mégegyszer hálás köszönet! Kívánok sok erőt, és egészséget a továbbiakban!

2010. febr. 22. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, aranyos vagy :)

Már megnyugodtam kicsit, tegnap láttam egy gyönyörű szivárványt és bután hangzik de megnyugtatott...

Szívből kívánom neked, és az összes kutyusosnak, hogy ilyen döntést ne kelljen hoznia senkinek soha többet (naívan...)

2010. febr. 23. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Bár kutyás kategória, de azért leírom. Nekünk a cicánkat kellett ma ill. már tegnap elaltatni. Nagyon szörnyű érzés volt. Itt lakott velünk már 10 éve bent a lakásban, amúgy 12 éves volt. Nem tudom mikor tudjuk túltenni magunkat rajta, most még nagyon-nagyon fáj a hiánya. Most is még azért nem alszok,mert nem tudok, annyira nyomaszt, hogy ezt döntöttük, de az orvos is ezt tanácsolta. 2 hete a farkát marta, harapta. A doki szerint a gerincét nyomhatta valami és kisugárzott a farkába és szegény elevenre marta, harapta. Tócsákban állt a vér. Amikor a párommal döntöttünk , hogy akkor elviszi olyan keservesen nézett ránk, mint aki érti mi fog történni. Igazából el sem búcsúztam tőle, mert még jobban fájna most a szívem. Olyan jó volt kiírni magamból, igaz most újra sírok, de majd csak jobb lesz.
2011. febr. 24. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!