Mitől megy a két hónapos kutyám hasa?
Darling? pff...színezék meg víz meg hússzemét..
ha nincs pénzed rá, akkor legaláb dog chow-val etess..nem olyan drága, de legalább egészésges lesz a kutyád és nem fog hányni..
Dog chow, happy dog, vagy Ok ezek elég jó tápok, és nem olyan drágák. ÉS nem, nem unja meg a tápot... -.-"
Amúgy az én kutyám Happy Dogot kap, és azon kívül hogy egészséges és jót tesz neki még imádja is. :)))
Amúgy én még mindig erősen ajánlom a dokit....
darling az egy f_os, menj be egy fressnapfba, ott elmagyarázzák neked, hogy melyik milyen minőség... az a lista alján kullog a pedigreevel karöltve:S amúgy meg mért unná meg a száraztápot? nem ember.
Száraz tápok
Ezek a tápok 14%-nál kevesebb vizet tartalmaznak (a jobb minőségűek általában 8-10%-ot). Ezek teljes értékű, kiegyensúlyozott tápok, amelyek megfelelő mennyiségben és minőségben tartalmazzák az összes, kölyökkutyának szükséges tápanyagot (fehérje, zsír, rost, cukrok, ásványi anyagok és vitaminok).
A gyártó által ellenőrzött nyersanyagok kiváló minősége eredményezi a magas emészthetőségű és megfelelő minőségű tápokat. Ezek a tápok már nem igényelnek külön otthoni munkát és könnyen adagolhatóak.
Szia.
Az én kutyimnak is hasmarsa volt 2 hósan, vérrel párosulva.Az oltásait megkapta,rendesen volt etetve,nem kutyakonzervvel,hanem házi koszttal.A kedélye az rendben volt,semmi letörés vagy alvás egész nap.
Kapott injekciót,és egyszer csak elmúlt.Azóta semmi baja
Szia.
Ha a kedélye jó,akkor nem lesz baj,ne aggódj.A kutya ha beteg akkor nem ugrándozik,vagy szaladgál,mint ahogy mi emberek sem.Figyelj a rendszeres evésre,és nem lesz baj.!!!
Orvos!!!
Akármi baja lehet egy kölyökkutyának.
Nem tudom ki hogy van vele, de én a gyerekemet is elvittem orvoshoz ha hányt vagy hasmenése volt. A kutyámmal sem teszek másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!