Nektek mennyi lenne a legtöbb kutya amit tartanátok?
Sose értettem hogy tudják az állatbarátok db-ra számolni a kutyákat... na mindegy.
Max. 3 kutyám lenne, de ez attól is függ, hogy hol élnék. A kutyákat le is kell fárasztani és az bizony idő, így nem valószínű, hogy lenne időm többre.
Ha lenne rá elég pénzem, energiám és időm, akkor szerintem 5 körül.
Most sajna 2-nek is nehéz mindent megadni.
Ha gazdag lennék sok szabadidővel és nem lakásban laknék, hanem kertes házban, akkor 3 vagy 4.
Ennyivel lenne türelmem rendszeresen foglalkozni (mármint tanítás, fegyelmezés, túrázás, stb.).
A mostani staffi keverékem mellé, akit a gyepmesteri telepről hoztam el, szintén onnan hoznék hozzá illő kutyusokat. Akár rondákat is, görbe fejűt, bandzsát, mindegy :D
Viszont most, hogy belegondolok, csivavákból - akik mindig a szívem csücskei maradnak - például 6-7 tagú falkát is tartanék, őket sétáltatni se olyan kihívás, mint pl. 3 amstaffot (feltételezzük, hogy jól neveltek, de valamiért megindulnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!