A csirkehús tényleg nem túl értékes a kutya számára? BARF szerint akarom etetni, kapna farhátat meg darált csirkemellet. Mert csak csirkét tudnék beszerezni, marhahúst vagy mást nem.
Szia!
Én kb. fél éve BARF szerint etetek, és ezalatt csak csirkemellcsontot, farhátat, nyakat ettek. Néha ha tudtam olcsón (150-200/kg) szerezni nyesedéket, akkor azt is evett. :) Facebookon van két csoport, amibe érdemes belépned:
B.A.R.F elvek az alapoktól, mit miért, és hogyan
Nyesedékhús kutyáknak
Itt tudsz nézelődni, kérdezni. Szóval én mióta így etetek, azóta csak ezt esznek, mármint húsban, néha színhúst vagy belsőséget. (eddig ké alkalommal tudtam venni)
De szerintem fontos, hogy adj neki más kiegészítőket. Én pont ezért adok neki, zöldségeket, gyümölcsöt, (miután utánanéztem, hogy kaphat-e, szinte mindent. Néha tojást, pár naponta olajakat (kukorica, oliva, kókusz stb) és napont almaecetet (egy kis tk.!!). Szoktak még gyermekláncfű leveléből is kapni néha, ritkán tejterméket is, túró, kefír stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!