Összeszoktatni 2 felnőtt nőstényt egy 8 hónapos hímmel?
Ugye volt két npstény kutyánk, sajnos kicsi voltam még, nem tudtam őket sétálni vinni, hogy ugye lássanak más kutyákat stb, anyámat meg nem igazán érdekli meg úgy senkit, most vettünk egy úgy kis németjuhászt 2-3 hónapos kora óta velünk van, de a két nőstény még mindig nagyban elkerüli/megmorogja, lehetne valamit tenni?
A nőstények kb 6-7 évesek azthiszem
Két udvarunk van, a két nőstény hátul a hím elöl szokott lenni mert az első udvar kisebb, és őt szoktam vinni sétálni, szóval neki nemkell egy egész szántóföld.
Ja hogy ivartalanítva sincs a banda? Az szép baleset lesz.
Ha meg akarod tanulni kezelni őket, akkor kutyasuli. Nem hibáztatlak azért, amit nem csináltál 5-6 évesen, csak azt mondom, hogy a kutyáknak mi lenne a legjobb. Ivartalanítás, sok foglalkozás, korrekt nevelés. Az ivartalanítás baromira ne maradjon el, ne legyenek kölykök, meg ne reménykedjetek, hogy majd vigyáztok meg elzárjátok őket, mert egy kerítés még egy sánta tacskót sem tart vissza semmitől, megoldják. Valamelyik átmegy, vagy megcsinálják kerítésen keresztül, az se lenne egyedi eset. Szóval rakjatok rendet valahogy otthon.
A fojtó olyannak való, aki tudja alkalmazni. Ti nem tudjátok, csak elvadítjátok a kutyát vele!
Kutyasuli, és ivartalanítás! Ha nem ivartalaníttatjátok őket, nemcsak h a szukák vemhesek lesznek, ami több százezretekbe fog kerülni, de még balhé is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!