Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezt hogy magyaráznátok el egy...

Ezt hogy magyaráznátok el egy tök sötét embernek? :D

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy a mostoha testévem kapott egy kutyát, és folyton csokival tömi. Én meg ott szajkózom neki, hogy ne adjon neki csokit, mert a kutyáknak nem tesz jót, sőt árt nekik! Erre le szid, hogy hagyjam már békén, minek okoskodok állandóan, miért ne adna a kutyának csokit, hiszen látszik rajta hogy mennyire szereti... Mutattam neki cikket is, mindent hogy elhiggye hogy az méreg neki, de mindig csak azt mondja, hogy hagyjam már, ez hülyeség, úgy neveli a kutyáját ahogy akarja. Szóltam már az édesapjának is, hogy beszéljen vele, de ő is gyakorlatilag elküldött melegebb éghajlatra a "beteges kutya mániámmal".

Nagyon féltem szerencsétlen kutyát, mert tudom hogy árt neki a csoki, de ha napi 1-2 csíkot nem kap akkor egyet sem... Mit tegyek? Hogyan magyarázzam el neki, hogy végre felfogja és változtasson rajta?

2010. jan. 31. 21:51
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A szádat mióta használod gépelésre? :D
2010. febr. 5. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!