Ezt hogy magyaráznátok el egy tök sötét embernek? :D
Szóval az a helyzet, hogy a mostoha testévem kapott egy kutyát, és folyton csokival tömi. Én meg ott szajkózom neki, hogy ne adjon neki csokit, mert a kutyáknak nem tesz jót, sőt árt nekik! Erre le szid, hogy hagyjam már békén, minek okoskodok állandóan, miért ne adna a kutyának csokit, hiszen látszik rajta hogy mennyire szereti... Mutattam neki cikket is, mindent hogy elhiggye hogy az méreg neki, de mindig csak azt mondja, hogy hagyjam már, ez hülyeség, úgy neveli a kutyáját ahogy akarja. Szóltam már az édesapjának is, hogy beszéljen vele, de ő is gyakorlatilag elküldött melegebb éghajlatra a "beteges kutya mániámmal".
Nagyon féltem szerencsétlen kutyát, mert tudom hogy árt neki a csoki, de ha napi 1-2 csíkot nem kap akkor egyet sem... Mit tegyek? Hogyan magyarázzam el neki, hogy végre felfogja és változtasson rajta?
Szia!
Már mondták, de ez tényleg nem a te dolgod. A páromék nemrég temették a kutyájukat, bármit mondtam, akkor se hallgattak rám. Ha beleszólsz, az csakis a kettőtök kapcsolatát rontja, ami elvileg fontosabb, mint egy kutya... Tudom, milyen rossz nézni ezt az egészet, de vannak, akik csak a saját hibáikból tanulnak.
Valószínűleg az lesz, hogy majd beszélek a dokival hogy mondja meg neki, hátha akkor észhez tér. De ha ez sem segít, akkor nem nagyon tudok mit csinálni...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Jha és tegnap 22:38-asnak: ha nem tudsz kulturáltan válaszolni inkább meg se szólalj...
hogy ez mekkora idióta.
Amíg nincs oltás még mindig a kutyacsokit ajánlom! :)
Rendben, feltétlen kipróbálom. :) Köszönöm. :)
Utolsó előttinek: Nem pontoztam le senkit (amúgy megérdemelnéd), de amint mondtam, ha nem tudsz kulturáltan válaszolni, inkább kussolj!!
18:56-nak
Ezt a mocskos szájat örökölted, vagy már saját szerzemény?
A kérdezőnek:
Ne add fel.Édesanyád nem járhatna-e közbe?
Nem az a legnagyobb baj, hogy a csokitól hízik a kuty, hanem méreg neki.Nagyon magas testhőt, szapora szívverést okoz, végül pusztulását okozhatja.A fehér csoki nem káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!