Hogyan dolgozzam fel, hogy meghalt a kutyám?
Figyelt kérdés
Velem nőtt fel,az életem és a gyerekkorom része volt. Nagyon hiányzik. 10 évesen ment el. Hogyan tegyem túl magamat ezen az egészen? :((2014. dec. 6. 16:09
1/7 Greenscarf válasza:
Hát ez tényleg elég rossz lehet. De tudtad hogy egyszer eljön ez a nap is. Én is egy kutyával voltam ugyanígy (csak ő nem "természetesen" halt meg). Lehet hogy még ez túl korai lenne, de ha veszel egy másik kiskutyát valamivel jobb lesz.Igazából a kérdésedre nehéz választ adni. Egy ideig még biztos hiányozni fog. De később majd jobb lesz. Addig is próbálj rá nem sokat gondolni.
3/7 anonim válasza:
Van, akinek egy újabb kutya megnyugvást hoz. Van, aki évekig vár. Hiányozni sokáig fog. De igyekezni kell a szép emlékekkel gondolni rá.
4/7 anonim válasza:
Ezen sajnos csak az idő segít. Másik kutyával szerintem várj fél évet vagy egy évet, biztos vagyok benne hogy érezni fogod mikor jön el az ideje egy új csöppségnek.
5/7 anonim válasza:
Őszintén nagyon sajnálom. Elkerülhetetlen, hogy sokáig nagyon fájjon, hiányozzon. Gondolj rá sokat, sírj, ha teheted, ha tudsz. Ne akarj a gyásztól megszabadulni, nem lehet, csak hosszabb, rosszabb. A gyászt meg kell élni, túl kell élni. A szeretett társ emlékét ápolni.
6/7 anonim válasza:
Részvétem. A mi drága kutyusunk is pont tegnap halt meg, szintén 10 évesen, és egyelőre az egész család sokkos :(
Mérhetetlenül szomorúak vagyunk, valaki folyton elsírja magát, és folyton azt várjuk, hogy mikor töri be az ajtót...
Szerintem csak az idő segíthet, próbálunk viccelődni, meg a mókás emlékekre gondolni, de túl friss még ez :(((
7/7 anonim válasza:
nekem a cicám halt meg nem rég a kezemben :( szerintem se gondolj rá én még 3 napig nem ettem nem ittam olvass vagy ami elveszi a gondolatod róla :(
ŐSZINTE RÉSZVÉTEM :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!