Segítenél nekem? Hogy csináljam?
Van egy 3 éves német juhász keverékem,gyönyörű kutya.Sajna az a baj,hogy csak most tudok vele foglalkozni,mert mikor megkaptuk még igen kicsi voltam,szüleimnek pedig nincs idejük foglalkozni vele.
Ma elkezdtem a tanítását,a "marad"paranccsal kezdtem.Azért ezzel mert nagy termetű kutya,és nem engedi lenyomni a seggét amikor azt mondom "ül"!
Jutalomfalattal nem próbálkozom,mert félek,hogy leharapja az ujjam,a kajáért bármire képes!
Egész ügyesen tanul,de mivel nagyon nagyon jó jelzőkutya nehezére esik rám figyelni,amikor hangokat hall az utcáról(kinti kutya).
Tudni akarom,hogy nem késő-e elkezdeni a tanítását,és ha nem akkor hogyan csináljam?
Válaszotokat köszönöm,kritikát nem kérnék!
Kiképző tiszt? Az milyen?:O
Milyen diplomával sikerült idáig jutni?
00:10-nek.
Egyszerű.
Érettségi.Katonaság.RTF.
klikker is sokat segithet,,
habár én csak hallottam erröl!
én ezt az oldalt találtam,ami talán segit,
habár nekem az a gondom,hogy huz amikor sétálni megyünk,(szintén németjuhász-om van,1 éves)és hiába probálgatok ki mindent,sajna huz,de sztem ha türelmes vagy,akkor sikerül,
nekem is 20 perc mire kiérünk az utca végére a kutyuval,
de nem adom fel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!