Miért mondja azt mindenki a kutyámra, hogy kövér?
A következőket kaptam már meg:
- Nagyon kövér diszpláziás lesz fogyasszam le. Kb. 3x
- Kiállításon bíró szerint is kövér. Oda sétált megfogta az oldalát és azt mondta, nem érti hiszen érzi a bordáját, gerincét ( 7 hónapos volt)
- Utcán sétálók is azt mondják rá.
- Üzenetben is a közösségi hálón megkaptam.
Szerintem nem kövér. Felülről látni, hogy a hasa és a combja közt bemélyedés van. Rengeteget játszik és sétálunk. Nem lusta !!! Imád órákat rohangálni a mezőn. Josera Festivalt kap kicsit kevesebbet az ajánlottnál. Jutifalat piskóta de ritkán használom mert az nélkül is engedelmeskedik. Amikor két lábra áll és a nyakamba ugrik akkor szép sovány. A bordáit látni nem tudom lehet-e mert irtó hosszú szőrű. De könnyen ki lehet tapintani, úgyszintén a gerincét is.
Szerintetek ez kövérség? Mert szerintem csak simán ilyen a testalkata, erős, izmos és nem az a nyeszlett kutya. ( Ezt már mondta egy jó tenyésztő ismerősöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!