Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért mondja azt mindenki a...

Miért mondja azt mindenki a kutyámra, hogy kövér?

Figyelt kérdés

A következőket kaptam már meg:

- Nagyon kövér diszpláziás lesz fogyasszam le. Kb. 3x

- Kiállításon bíró szerint is kövér. Oda sétált megfogta az oldalát és azt mondta, nem érti hiszen érzi a bordáját, gerincét ( 7 hónapos volt)

- Utcán sétálók is azt mondják rá.

- Üzenetben is a közösségi hálón megkaptam.

Szerintem nem kövér. Felülről látni, hogy a hasa és a combja közt bemélyedés van. Rengeteget játszik és sétálunk. Nem lusta !!! Imád órákat rohangálni a mezőn. Josera Festivalt kap kicsit kevesebbet az ajánlottnál. Jutifalat piskóta de ritkán használom mert az nélkül is engedelmeskedik. Amikor két lábra áll és a nyakamba ugrik akkor szép sovány. A bordáit látni nem tudom lehet-e mert irtó hosszú szőrű. De könnyen ki lehet tapintani, úgyszintén a gerincét is.

Szerintetek ez kövérség? Mert szerintem csak simán ilyen a testalkata, erős, izmos és nem az a nyeszlett kutya. ( Ezt már mondta egy jó tenyésztő ismerősöm)

2014. dec. 6. 08:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondják? Mert látszatra ítélnek, akik ezt állítják. Te tudod, nem az. Akkor nem mindegy, ki mit mond? Hosszú szőrű kutyám van. Sok aljszőrrel. Rá is mondják, hogy kövér. Csináltam a telón egy teljesen elázott fotót úszás után. Ilyenkor a képükbe nyomom a fotót, ha már bepistulok az erősködő okosokra :))
2014. dec. 6. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!