Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mibol epitsek burkot a ketrec...

Mibol epitsek burkot a ketrec kore es hogyan, hogy ne fagyjon meg a kiskutya?

Figyelt kérdés

Van egy csalad akiknek a dadaja vagyok, s nemreg vettek egy kolyok kutyat. Most 12 hetes. A lakhelye a garazsban van, egy ketrec, annak az aljan egy parna es kesz. De most mar kezd nagyon hideg lenni, szegeny kicsi meg allandoan az ajtonal sir es remeg, de nem engedhetem be, mert kutya nem lehet a hazban.

Valami muho+nejlon+karton doboz ossze eszkabalasaval tudnek valami burkot epiteni a ketrece kore? Hazat nem fognak venni neki, mert mar van ketrece....eljenek a nyugati gondolkodasu emberek!

2014. dec. 3. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gondolom h azért sír mert fázik, hanem mert egyedül van és nem foglalkoznak vele.
2014. dec. 3. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Terítsd le egy pokróccal, az is elég. Ha félsz, hogy megrágja, akkor előtte kartonnal kerítsd körbe, bár unalmában valószínűleg azt is szét fogja szedni, a ketrec nem arra való, hogy abban lakjon egy kutya, pláne nem egy kölyök. Tán a legjobb lenne ráhívni az álaltvédőket, mielőtt szegény kutya megkattan bezárva.
2014. dec. 3. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Nincs bezarva, ove az egesz udvar, a garazs ajto tarva nyitva, ezert fazik. A pokrocot mindig kirangatja, szoval azzal nem tudok segiteni rajta.

En foglalkozom vele, amennyit tudok, 3-4 orankent viszem setalni, de most nem errol van szo.

2014. dec. 3. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
tegyél be neki jó sok szalmát, abba be tudja fészkelni magát a kiskutya, és nem fázik meg. A tetejét pedig takard le, egy nagyobb viaszos vászonnal, az valamennyire bennt tartja a meleget.
2014. dec. 3. 20:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Okes. Bar szerintem be fogom fercelni a szalmat valami parnahuzatba, mert barmit rakok be neki, kihurcolja.
2014. dec. 4. 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Épp azért ne rakd bele semmibe. Egyben ki tudja vinni, de szálanként nem fog nekiállni kihordani.
2014. dec. 4. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Körbe kéne rakni a ketrecet hungarocel lappal ,olyannal amivel a házfalat szokták szigetelni.
2014. dec. 4. 10:07
 8/8 A kérdező kommentje:

En is valami hungaroceles megoldasra gondoltam.

A szalmas javaslat ott tort derekba, hogy siman szetbaemolta a szalmat amit csak ugy beraktam neki, a gazs ugy nez ki mintha szalma bomba robbant volna :) annyi al egyszerubb lenne az elet, ha vennenek neki egy hazat.

Ma reggel be volt fagyva a vize a garazsban, pedig este majdnem forro vizet tettem neki.

2014. dec. 4. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!