Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a, ,...

Mi a véleményetek erről a, , tenyésztőről, ,?

Figyelt kérdés

Ez az illető Német származású. Kidobták németből mert embertelen körülmények között tartotta a kutyáit. Ott már nem tenyészthetett ezért jött HU-ba. Itt úgy szintén éhezteti a kutyáit. Van kb:10 szukája és 4-5 kanja. Egy párat láttam kiállításon hát ne kelljen mondanom, hogy néztek ki. Farkukon szőr nem volt. Hatalmas sebek rajta, foguk alig volt... Kb. Már 25 éve tenyészt itt mégis nyert a kutyájával. Több feljelentést is tettek ellene de aki feljelentette annak megmérgezte a kutyáit. Évente 5 almot hoz le ( kb: 8 kölyök almonként). Amit nem tud eladni kitudja mi lesz vele ( de több kölyök is alultáplált nála).

És nem, NEM szaporítóról beszélek ...TK-val árulja a kölyköket.

( Tőle akartam kölyköt de miután megláttam a kutyáit és utána jártam az illetőnek hát úgy döntöttem, hogy kössz nem. Azóta is várok a megfelelő alomra és tenyészpárra)

2014. dec. 3. 10:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És teszel ellene valamit?
2014. dec. 3. 18:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Inkább nem. Nem akarom, hogy megmérgezze a kutyámat vagy bosszút álljon valahogy máshogy. Egy ilyen elvetemült nő bármire képes.
2014. dec. 4. 08:51
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Hát akkor még inkább volt értelme kiírni a kérdést. ;o)
2014. dec. 4. 10:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Csak mert sokan úgy tartják, hogy ő az egyik legjobb tenyésztő. Akármit csinál olyan mintha egy Isten lenne az adott fajtában. Sok másik tenyésztőt az se érdekli, hogy a kutyái milyen körülmények között vannak. Mivel ,,kitűnő,, hírneve van a kennelének sorbaálla viszik tőle a kölyköket tenyésztésre külföldre is...
2014. dec. 4. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet név nélkül is feljelentést tenni.
2014. dec. 4. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!