Csak a mi spanijaink ilyen hülyék?
Gyerekkoromban angol coccerünk volt. 13 évig élt.
Utolsó 2-3 évében nyugodt meg úgymond. Addig olyan volt, mint egy kölyök.
Mindig több kutyánk volt egyszerre. (NJ, huski, bernáthegyi, labi mix) A többi is játékos volt, nem annyira mint a spani.
Pár éve úgy alakult,(most már felnőtt vagyok) hogy keveredett hozzánk egy szintén fekete angol coccer. A másik kutyánkkal egy idősek, még is, mint ha a spanim örök kölyök lenne. Hallgat rám, engedelmes(többnyire). De közel sem olyan, mint a másik.
Mikor sétálunk, gyakran találkozom spánielesekkel. Azok olyan kis komolyak, megfontolt kutyik.
Tőlem meg mindig megkérdezik, hogy Jújj mennyi idős? 6-8 hónapos? Csodálkoznak, mikor mondom, hogy már 3 éves is elmúlt. :)
A vizsláknál szoktam látni(olvastam is), hogy örök kölykök. A spanik is? Másé miért nem? Vagy csak én nem látom?
Az enyém is duracell nyuszi. :) Hasra esik, lefejeli az ajtó félfát, lecsúszik a székről, csúszdázik a szőnyegen.
És minden hová utánam jön. (most is bepréselte magát a fotelba mellém)
Én is nagyon szeretem. Olyan, mint ha ő egy darab lenne belőlem.
Az enyèm 5 éves, nyugodt, nagyon engedelmes. De sokat jártam vele kutyasuliba, lehet h ezert lett kiegyensulyozott.
Amúgy játékos, labda mániás ès szaladgálni mindig van kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!