Van aki tenyleg elhiszi az ilyet es megveszi?
Az hogy a kutya torzskonyv nelkul csak keverek, az egyertelmu. De itt leirja a szaporito egyertelmuen peldaul hogy korcsokat arul (annak is nez ki). Ki az a h.lye aki megvesz egy ilyen kutyat? Mi a velemenyetek?
4-es vagyok. Ngyon szerettem ide járni, mert itt sose pontoztak le eddig. De ez most nagyon rosszul esett, és nem is értem, miért pontoztatok le. Valóban nem hallottam még ilyet soha, nálunk (megyei jogú város), a keverék kutyákat ingyen adják, soha nem olvastam még ilyen vagy hasonló hirdetést. Szaporítóktól fajtajellegűt igen, sajnos, nem is keveset. Ez az igazság. De hogy emiatt miért pontoztatok le, no ezt nem értem. No , mindegy...Ezután nem jövök fel többet, sajnálom (:
Tényleg jó szándékkal írtam, én felénk ezt nem tapasztaltam.
Pontozáson megsértődni?
Per pillanat, akik itt írogatnak, csak azt tudják, keverék az keverék. Holott a hirdetésben nem simán keverék van, hanem a ma már egyre jobban elterjedőben lévő gyakorlat egyik példája. Munkakutyát "csinálnak". A két fajtában meglévő hasznos tulajdonságokat egy egyedbe igyekeznek összehozni.
Keverékek, de a tendencia azt mutatja az ilyen mixek fogják átvenni a hatalmat az olyan szerveknél, ahol kutyával dolgoznak.
Mindamellett sokan csak összeraknak két adott fajtájú egyedet, mert az most jó üzletnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!