Van aki tenyleg elhiszi az ilyet es megveszi?
Az hogy a kutya torzskonyv nelkul csak keverek, az egyertelmu. De itt leirja a szaporito egyertelmuen peldaul hogy korcsokat arul (annak is nez ki). Ki az a h.lye aki megvesz egy ilyen kutyat? Mi a velemenyetek?
Nekem van ismerősöm aki esküszik a keverékekre. És pont inkább házi "baleset" kutyákra mint a beltenyésztett fajtajellegű szaporítottakra.
Egyébként, ha már a törzskönyves tenyésztőktől nem akar valaki venni, akkor inkább ilyen keveréke legyen, mint egy szaporítós. Mondjuk az érdekes , hogy malinois-nak hirdeti pedig abból csak negyed rész van bennük (már ha az egyáltalán).
Inkább legyen tudottan keverék, mint megveszi fajtakutyának és később derül ki, hogy becsapták.
Az oke, hogy legyen keverek kutyaja az embernek mint szaporitott, de azt ne arulja mar 30.000ert..sok ilyen hirdetest lattam pl. csivava es yorkie formaban.
Mondjuk szerintem ez szandekosan adja igy a kolykoket ha mar odairja a szulok tulajdonsagait.
Az nj tulajdonságait próbálják a mali eszement munkaképességével kombinálni. Ma már külföldön is egyre több az ilyen mix munkára használva. Rendőrség, stb.
Persze, nagyon nem mindegy, hogy milyen nj , és milyen mali az, amelyeket párosítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!