Mit tegyünk ha az orvos sem tudja mi baja a kutyának?
10 éves csivava keverékről van szó, aki egy ideje furcsa tüneteket produkál. Időnként a nyaka körbe megduzzadt, törzsből fordult, és nem lehetett hozzáérni, mert azonnal sikított egyet. Egy hete napi 3x előfordul ez nála, fájdalom csillapítózzuk a kutyát hogy egyáltalán fel tudjon kelni. A doki injekciókat adott neki mindkét alkalommal, pár óráig látszólag jól volt, de ugyan úgy fojtatódott. Anyám már aludni sem bír tőle, hajnalban folyamatosan nyöszörög, és a pénztárcánk is már üres, a doki meg most nem is veszi fel a telefont, s vissza sem hív. Talán oda a becsülete? Pedig tartozunk is neki..
Valakinek bármit ötlete a tünetekkel kapcsolatban? Mi lehet ez??
Allergiát már kizártuk, sokáig azt hittük az, a csigolyákra is gondoltunk a dokival, de semmi.
Aki még idetér, annak leírom:
Elvittük másik orvoshoz, 30ezer Ft volt csak az hogy kiderítse mi baja. Görcsös izom összehúzódásai voltak a kutya nyakában.
Oh, most látom hogy furán fogalmaztam, mindegy, értitek:)
Azt nem mondta meg az orvos hogy mi okozza, kapott bogyókat ami megelőzi egy időre, de azt mondta a doki hogy tartós javulás, ami megszünteti ezt a problémát az a műtét ami kb 80ezer Ft. Szerintem egy 11-12 éves kutyánál ez drasztikus lenne, gondolom nem kis műtétről van szó.
Tehát most adjuk neki a gyógyszert időnként, és majd rákérdezünk hogyan tovább.
Az a gond hogy nem én voltam ott amikor a kutyát röntgenezték. Biztosan mondott fontos információkat, csak a nevelőmnek nincs túl sok gógyia ezekhez.
Természetesen telefonon, vagy a legközelebbi vérvételnél megkérdezem, ahová a napokban vinni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!