Volt hogy lekevertetek egy büdös nagy pofont a kutyátoknak?
Az én megoldásom, gyors, hatásos és durva (vkinek kegyetlen), és nem kell sokszor megcsinálni.
Ha rosszat csinál (vicsorog, morog a kajánál, védi az ÉN kanapémat TŐLEM) nagyon durván megrázom a grabancát, de csak pár mp-ig (igen, sír közben) és otthagyom (meg persze leszedem a kanapéról, elhúzom a tányérjától).
Bejött bullmasztiffnál, cane corsónál és amstaffnál is.
Így 3 hónapos korukra már nem volt kérdés, hogy ki a főnök.
10 hetes? :D
Hú. Megfogod a grabancánál, megrázod, ellentmondást nem tűrően, hangosan mondod, hogy NEM! és ledobod a kanapéról (nem, nem úgy, magasról, hogy nyekkenjen, de azért pár centi legyen a lába meg a parketta közt, mikor elengeded). Ha újra visszapofátlankodik, már a legelején lezavarod, sőt, fel se engeded. Ha nagyon pimaszul vissza akar férkőzni, akkor meg elzavarod a francba. Pár perc múlva kioldhatod a büntit egy kis játékkal.
"Na meg a kutyasuli a másik kedvencem, a sok pesti meg megyeszékhelyen lakó el sem tudja képzelni, hogy más is van az országban. "
Én pesti vagyok és én is nagyon ideges tudok lenni, amikor a kutyasulit írják válaszként, ahelyett, hogy válaszolnának. Ugat a postásra? Kutyasuli!!! Kb. :D
Igen,eppen ma kapott egy pofont a paromtol, mert beleevett a Kajajaba.
Ket eves kutya, ez volt az elso pofon eleteben.
Most probalkozik, pofatlankodik.
De a te kutyusod meg csak par hetes. Hat O meg biztosan nem dominal. Mindez csak jatek szamara. Johogy lepisili a kanapet,hat ilyen korban meg ossze- vissza pisilnek, ahova tudnak.
A morgas, a kapkodas meg jatek nala. Nem kikepzo kell meg egy baba kutyahoz, Hanem rengeteg turelem.
kitartast!
Kedves Előző!
Én ezt nem játéknak nevezném:
"elkezdett vicsorítani hátracsapta a fülét morgott"
Vicsorít?
És bizony egy ennyi idős kutya simán lehet akkora paraszt (tapasztalat), hogy azt hiszi, ő a főnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!