Szerintetek melyik a legjobb házőrző kutya?
Róluk hallottam, hogy elég jók, de melyikük a legjobb?:
Roti, dobi, németjuci, komondor, kuvasz, argentin dog... vagy van még jobb?
??? mit értünk házőrzés alatt ???
ha bejön ,akkor megfogja ? hogy be se jöjjön ? csak a kertbe mehet be ? a lakásba ? a kutya kennelbe él-e ,vagy szabadon az udvarban ? a lakásban ??? ( a kinti-benti nem működik,mert ki a fene szeretné,hogy az udvaron játszó kutyája a koszos-sáros bundájával befeküdjön a nappali kanapéra ??? nézzél ki az ablakon és megérted !) szóval ??? hogyan érted ??
szerintem egy tacsi az udvaron ,és egy nagyobb testű a lakásban ( én magam is a pásztorkutyára szavazom , mellesleg az enyém a kanapén döglik most is ,mind a 45 kilójával) szóval nem igazán zárom a bejárati ajtót :) és éjjeles műszakban sem parázok a család védelme miatt :) melyik a legjobb ???? kinek melyik :) a felsoroltak mind remek kutyák és még ők :) : óriás snauzer, pit-bull , amstaff , arderrrrrr?? terrier :) közepes testű keverékek!! vagy akár az afrikai oroszlánkutya. hogy csak pár fajtát mondjak. de azért nem árt tudni,hogy sok technika van a kutyák eltüntetéséhez !!! a komoly betörők bemennek ha akarnak !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!