Ezt miért csinálhatja? (bőv. Lent. )
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt találtam egy keverék kutyust, haza hoztam, de nekem már van egy staffi kislányom. Nincs semmi gond velük, de együtt szoktak aludni, és a staffim folyton nyalogatja a kis keveréket, mintha tisztogatná. :D Szerintetek miért csinálja?2010. jan. 30. 16:44
2/10 anonim válasza:
igen kicsi még a kutya a ( keverék ) akkor a staffi csak anyáskodik bísztos nagyon édesek lehetnek !
3/10 anonim válasza:
Valószínűleg felébredtek benne az anyai ösztönök.
De a talált kutyát hírdetni kell, internet, plakátolás, lehet hogy valaki nagyon sír utána...
4/10 A kérdező kommentje:
Menhelyeken raktam ki hogy eredeti gazdit keresi, eddig nem jelentkezett senki, lehet kidobták nem tudom. :) DE nagyon szép kutyus, és nagyon édesek együtt. :D
2010. jan. 30. 16:58
5/10 anonim válasza:
Egy hírdetést képpel azért dobj fel ide: [link]
Ha nem jelentkezik a gazdája, sok örömet kívánok hozzá.
6/10 anonim válasza:
Ha megtartod a kutyust, akkor ha különböző neműek, egyiket mindenképp ivartalanítsd majd.
Légy büszke magadra, hogy befogadtad, nem gyakori dolog ez manapság.
7/10 A kérdező kommentje:
:) Mindkettő szuka, de a staffim már ivartalanítva van, a keveréket is fogom, isten ments, hogy tüzeléskor valami kan rátaláljon a sétánál... :D
2010. jan. 31. 08:37
8/10 anonim válasza:
Szuper vagy, több ilyen felelős és kóbor kutyát is befogadó gazdi kéne! :)
9/10 Akiteki válasza:
Meg kell tartanod, ha már ennyire szeretik egymást :)
10/10 A kérdező kommentje:
:) Valószínű megtartom, tettem ki a helyi állatorvosi rendelőbe is hirdetést, meg a környéken villanyoszlopokra, fákra meg több menhelyen is, és nem jelentkezett érte senki. Szóval szerintem kidobták szerencsétlent (de nálam jó helye lesz. :P) :))
2010. febr. 1. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!