Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy viseli kutyád a 20cm-es...

Hogy viseli kutyád a 20cm-es havat? Hogy viszitek őt sétálni?

Figyelt kérdés
az enyém imádja a havat,de ilyenkor csak 20percre megyünk le napi 4x,a napi 5x 40 perc helyett
2010. jan. 30. 16:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Különösebben nem érdekli őket hogy hó van, ők mindig imádnak sétálni és ugyanúgy megyünk mint máskor. Minden nap 2-3 órára, és kertben vannak.
2010. jan. 30. 17:13
 12/23 anonim ***** válasza:
Enyém magyar vizsla. Szereti, kimentünk az elmúlt 3 napban 2-3 órára minden nap az erdőbe. :D Tombolt a hóba :) am kerti kutya ha kicsit fázik bemegy a kazánházba vagy a házába :)
2010. jan. 31. 20:30
 13/23 Akiteki ***** válasza:
100%
Huskyjaim vannak. Szerinted? :)) Ma odavoltak a boldogságtól, mert befogtuk őket a szánkó elé.
2010. jan. 31. 23:59
 14/23 A kérdező kommentje:
Dejó..Akkor gyorsan mehettek.Nekünk is húzta a szánkot a staffink 2en ültünk rajta öcsémmel(4 éves)én pedig 14 vagyok.És tök gyorsan húzott minket..:D
2010. febr. 1. 14:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem megvan őrülve a kutyám a hóért. Séta az tök egyszerű, ugyan úgy mint nyáron, csak jobban fel kell öltöznöm, kiviszem a határba, megyünk olyan 10 kilométert, én kidöglök, ő hazakisér:DDD, aztán alszik fél napig:), de komolyan imádja a havat ambull+staffoord keverék, lehet megkövezni keverékem van:D
2010. febr. 10. 22:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem van egy keverék kistestű kutyám.Amikor nagy hó volt szegényem alig látszott ki a hóból.Ezért be kellett vinni míg nem olvad el a hó.Még most is benn van.Éjszakára kizárjuk a konyhába.Képzelhetitek mennyit kell takarítani!!!(Am a kutya "Marmagassága"(nyaka) 18cm)Hihi nagyon pici.Ezért a neve picike!
2010. febr. 11. 09:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Az én Amstaffjaim is imdáják , az amerikai bulldogom is , de a Francia bulldogom nem annyira , ha teheti egész nap nem megy ki .... ! Ráadásul hófehér , így a hóban nem csak azért veszik el mert pici hanem mert beleolvad :)
2010. febr. 11. 11:45
 18/23 anonim ***** válasza:

lehet,hogy csak nekem furcsa a kérdés ??

a kutya imádja a havat ,...EZÉRT RÖVIDEBB IDŐRE VISZEM LE JÁTSZANI A HÓBA ??? csak 20 percre ? és akkor is pórázon ?

valamint : napi 5 × 40 perc ???

eszerint napi 4-5 óra foglalkozás a kutyával ???

megyünk le ? tehát még fel is kell menni, lepucolni a kutyát,stb .ez is mind idő !!

suli mellett-meló mellett ?

nincs az az ember aki birná, sőt még egy mozgékony kutya sem .

vagy szabad-levegőn ,de végig pórázon töltött időt jelenti ?

az én kutyám nem kicsi,viszont nagy . de, ekkora hóban 1-1,5 óra játék és futkározás után alig él.

igaz hasonló nagy testű kutyákkal játszik abban az 1-1,5 órában.

pedig simán lefut 20 km egyvégtében.( meg is teszi minden héten )

a kutyák egymással játszva-birkózva nagyon elfáradnak.

2010. febr. 11. 12:21
 19/23 A kérdező kommentje:
Magántanuló vagyok..
2010. febr. 11. 13:47
 20/23 anonim ***** válasza:
2 beaglem imádja. Parkba elengedem Őket és száguldoznak benne, egymást belefektetik, jól meghemperegnek benne majd futás tovább
2010. febr. 11. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!